X
X

Paylaşmak Güzeldir programı ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor!

05.06.2017 Pazartesi 17:42 (Güncellendi: 29.06.2017 - 15:57)

Kanal D’nin gündüz kuşağında ekrana gelen programı "Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir" ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.

Programın ilk konuğu olan ve tek arzusu çocukları ile birlikte daha düzgün bir hayat yaşamak isteyen Aysun Hanım’a geçen hafta hayırseverlerden destek yağmıştı. Aileye, Zonguldak Esnaflar Odası’ndan iş ve maddi imkan sağlanırken, Nef Vakfı tarafından ise 3 çocuğun eğitim masrafları sürekli burs verilerek karşılanmıştı.

Program da bugün ise; Aysun Arkut ve çocukları, hayırseverler tarafından tutulan ve döşenen yeni evlerine kavuştu. En büyük hayali gerçek olan Aysun Hanım’a yine program aracılığı ile yeni evinde kullanılmak üzere beyaz eşya, çocuk odası ve mutfak eşyaları hediye edildi. Ayrıca Aysun Hanım’ın koyu Galatasaray taraftarı olan oğlu Mustafa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile tanıştı ve genç adama forma hediye edildi.

Programın bugün ki konukları ise biri bedensel diğeri görme engeli olan çift Efkan ve Cezminur Çınar’dı. Görme problemi olan oğullarının tedavisi için destek bekleyen aileye yardım eli yine Paylaşmak Güzeldir aracılığı ile ulaştı. Programa telefon ile bağlanan Yrd. Doç. Dr. Fatih Atmaca’nın yapılan muayeneler sonucunda müjdeli haberi vermesi ile beraber hem Çınar ailesi hem de stüdyodaki izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

Mustafa Karataş ile Paylaşmak Güzeldir, yeni bölümleri ile Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Kanal D’de.

PROF. DR. MUSTAFA KARATAŞ'LA PAYLAŞMAK GÜZELDİR VİDEOLARI