X
X

Cemal Hünal Sadakatsiz'de!

20.02.2021 Cumartesi 11:30 (Güncellendi: 23.02.2021 - 01:56)

Başarılı oyuncu Cemal Hünal, Sinan Taşkıran karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  

Kanal D’nin yapımını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, Çarşamba ekranına damga vuran dizisi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna yeni biri isim katıldı. Başarılı oyuncu Cemal Hünal, Sinan Taşkıran karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

DENGELERİ ALTÜST EDECEK!

Tıp Fakültesi’ni yarım bıraktıktan sonra iç sesini dinleyerek başarılı bir fotoğrafçı olan Sinan Taşkıran, Asya’nın üniversiteden beri görmediği bir arkadaşıdır. Sinan‘ın Tekirdağ’a gelmesi ise tüm dengeleri altüst edecektir.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı Sadakatsiz, yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de...

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı - 2

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sürpriz bir misafir tüm dengeleri değiştiriyor!

Asya'nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ'a Asya'yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan'ın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul'a gelir. Volkan Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır. Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin'den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan'a artık Asya'ya dönebileceğini söylemiştir. Volkan ne tepki verecek? Derin ve Volkan ayrılacak mı?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

SADAKATSİZ VİDEOLARI