X
X

Sadakatsiz 11. son bölümde Asya'ya kim saldırdı? Geceye damga vuran sahne!

24.12.2020 Perşembe 11:29 (Güncellendi: 24.12.2020 - 11:29)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 11. son bölüm final sahnesinde tehditler alan Asya, saldırıya uğradı. Eve giren ve Asya'ya saldıran kişi kim? Volkan'ın bu olayda bir parmağı var mı? Sadakatsiz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz son bölüm yayında! Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

ASYA'NIN SALDIRIYA UĞRADIĞI ANLAR NEFES KESTİ!
Sadakatsiz 23 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde iki defa tehdit edilen Asya, saldırıya uğruyor. Eve geldiğinde kapının önünde bulduğu not Asya'yı bir kez daha tedirgin eder. Asya, bunu Volkan'ın yaptırdığından şüphe eder. Özellikle hastanedeki yardımcısının uyarısı bu şüpheyi güçlendirir. Bu olayın üzerinden çok zaman geçmeden ise Asya'nın evine yüzü maskeli biri girer ve Asya'ya saldırır. Asya'nın çığlıklarını duyan Bahar, soluğu onun yanında alıyor ve gördüğü manzara karşısında şoke oluyor. Peki Asya'ya saldıran bu kişi kim çıkacak?

DERYA, BAŞHEKİM OLACAK MI?
Volkan, başhekim olma konusunda Derya'nın aklına giriyor. Hastaneye yapacağı yüklü bağış karşılığında Asya'nın başhekimlik görevinden alınmasını şart koşan Volkan, bu yolda adımlar atıyor. Önce hastane yönetimini sonra da Derya'yı etkisi altına alıyor. Derya, Asya'ya ikinci kez ihanet etmek istemese de aklı karışıyor. Kariyer konusunda kendini geri kalmış hisseden Derya, bu durumu fırsata dönüştürecek mi? Volkan, bunu yaparak ne amaçlıyor? Asya, bu durumu öğrendiğinde Derya'ya ne tepki verecek?

GÖNÜL, VOLKAN'A AYARI VERDİ!
Gönül, Volkan'a bir uyarıda daha bulunuyor. Tekirdağ'a döndüklerinden beri Volkan'ın sık sık Asya ile bir araya gelmesi ortalığı kızıştırdı. Bu duruma en çok bozulan Derin oluyor. Derin, Ali yüzünden bir araya geldikleri için durumu idare etmeye çalışıyor ancak Gönül, beklemek istemiyor. Volkanla buluşan Gönül, bundan sonra hareketlerine daha dikkat etmesi gerektiğini ve Asya'yla mümkün oldukça yanyana gelmemesini tembihliyor. Gönül'ün bu tavrına bozulan Volkan, bundan sonra ne yapacak?

ALİ, HIRSIZLIK YAPTI MI?
Ali ve Demir arasında kavga çıkıyor. Demir, kulaklığını kaybediyor. Kulaklığını Ali'nin çalmış olabileceğini söyleyince ise ortalık karışıyor. Hırsızlıkla suçlanan Ali, Demir'e vuruyor. Asya ve Volkan, bu sebeple okula çağrılıyor ve Ali hakkında şikayetleri öğreniyorlar. Ali'nin böyle bir şeye karışmasına şaşıran ikili, evde onunla baş başa konuşmayı deniyor. Ali, olanlardan sonra ise yaptığına pişman oluyor ve kulaklığı aldığı gibi gizlice tekrar yerine bırakıyor. Kulaklığın ortaya çıkmasıyla, Ali'ye atılan iftira da boşa çıkıyor. Demir, Ali'den özür dilemek zorunda kalıyor.

VAKIF YEMEĞİNDE SOĞUK SAVAŞ!
Hastane vakfının yemeğinde herkes bir araya geliyor. Gönül ve Derin bu defa gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Derya ve Bahar'ın da davetli olduğu yemekte beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor. Yemeğe Derin'in gelmesiyle ortam bir anda değişiyor. Derin, yapacağı faaliyetleri anlatırken Bahar, bu duruma bozuluyor. Üstelik vakıf yemeğinde Derin, herkese hediye dağıtıp, kendini ispatlamaya çalışıyor. Bu da yetmez gibi Volkan'ın herkesin hesabını ödemiş olması geceye damga vuruyor. Bahar, bu duruma sessiz kalamıyor ve söyledikleriyle hem Gönül'ün hem de Derin'in canını sıkıyor!

DERİN, NİL'İ AŞAĞILIYOR!
Vakıf yemeği gecesinde Nil'le karşılaşan Derin, intikamını alıyor. Nil'i herkesin önünde küçük düşüren Derin, sonrasında ise onun yanına giderek hesap soruyor. Nil'e Asya'yla ilgili laf sokan ve ona ajanlık yaparak yeterince para kazanamadığını söyleyen Derin, onu ezmeye çalışıyor. Nil'e çok öfkeli olan ve bu şekilde ondan intikam almaya çalışan Derin, Selçuk'un da gelmesiyle daha da keyifleniyor.

DERYA VE BAHAR, ASYA İÇİN KAVGA ETTİLER!
Derya ve Bahar, vakıf yemeği sonrası birbirine giriyor. Bahar, yemek çıkışı Derya'nın konuşmalarına şahit oluyor. Volkan'ın teklifini öğrenen ve Derya'yı kullandığını söyleyen Bahar, bunu Asya'ya yapmamasını söylüyor. Bahar'ın tepkisi giderek ağırlaşınca ise Derya çileden çıkıyor. Bahar'ın geçmişte Asya'nın yüzüne baka bak nasıl ihanet ettiğini hatırlatıyor. İki yakın arkadaş arasında çıkan bu tatsız tartışma ortamı geriyor. Peki Derya, Volkan'ın planına alet olacak mı?

SELÇUK, NİL'İN PEŞİNDE!
Nil'in tekrar peşine düşen Selçuk, onu rahat bırakmıyor. Volkan'la iş birliği içinde olan Selçuk bu defa hem Asya hem de Nil'le uğraşmayı kafasına koyuyor. Nil'le eski günlere dönmek istese de ondan karşılık bulamıyor. Selçuk'un gerçek yüzünü gören Nil ise onu hayatında bir kez daha kovuyor. Volkan'la çalıştığını öğrenince ise daha da uzaklaşıyor. Peki Selçuk, Nil'e kendini affettirebilecek mi?

DERİN'İN GÖZÜNÜ HIRS BÜRÜDÜ!
Vakıf yemeğinde beklediği ilgili göremeyen Derin'in gözünü hırs büyüyor. Ortamdakilerin Derin'i kabullenmesi için çeşitli yollar denese de bunda başarılı olamaz. Gece boyunca sinirden deliye dönen Derin, evde olanları Volkan'a anlatıyor. Bundan sonra herkesin onu tanıması gerektiğini ve adından söz ettireceğini söylüyor. Derin'i gözünü bürüyen bu hırs Volkan'ın hoşuna gidiyor.

ASYA'DAN VOLKAN'A TOKAT GİBİ SÖZLER!
Volkan, Asya'nın çalıştığı hastaneye bu defa Derin'le geliyor. Asya'nın sürekli etrafında olan Volkan, bir kez daha bozguna uğruyor. Asya, onu gördüğünde demediğini bırakmıyor. Volkan'ın böyle davrandığını gördükçe ondan nasıl uzaklaştığını ve hayatında olmadığı için şükrettiğini söylüyor. Bu sözleri duyan Volkan bozuluyor. Asya'ya buraya ait olmadığını ve Tekirdağ'ın kendi memleketi olduğunu söylüyor. Peki Asya, Volkan'ın bu baskıları karşısında ne yapacak?

ALİ, TERAPİDE YAKALANDI!
Ali'nin yalanı Asya'yı çileden çıkardı. Asya'ya okulda bir saat daha etüte kalacağını söyleyen Ali, Turgay'ın odasında yakalandı. Tesadüfen Turgayın odasına giden ve ona küçük bir hediye alan Asya, Turgay'ın karşısında Ali'yi görünce şok oluyor. Bunun hesabını hem Ali'den hem de Turgay'dan soruyor. Turgay ona durumu açıklamaya çalışsa da Asya, bu duruma çok sinirleniyor. Ali'nin ona yalan söylemiş olmasını kabullenemiyor. Peki Ali, neden Turgay'ın yanına gitmek için annesine yalan söyledi?

VOLKAN, TURGAY'I TAKİBE ALIYOR!
Turgay'ın sürekli Asya'nın etrafında olması, Volkan'ın dikkatini çekiyor. Bu adamdan hoşlanmayan Volkan, şimdi de hedefine onu alıyor. Selçuk'u onun peşine takan Volkan, Turgay'ın geçmişini araştırmaya başlıyor ve onu takip ettiriyor. Turgay'ın önceden bir evlilik yaptığını ve çocuğu olduğunu öğreniyor. Henüz ona karşı kuvvetli bir koz yakalayamayan Volkan, onunla uğraşmaktan da geri durmuyor.

ASYA, TURGAY'A FENA KIZDI!
Asya, Turgay'a demediğini bırakmıyor. Aslında bir yanlış anlaşılma sonucu ikili arasında ipler geriliyor. Volkan'ın Asya için kurduğu tuzağı anlamaya çalışan Turgay, bir de Derya'nın ağzını arıyor. Bu durumu fark eden Derya sinirleniyor. Turgay'ı odasından kovuyor ve Asya'nın yanına giderek bu duruma tepki gösteriyor. Asya, duydukları karşısında şaşkınlık yaşıyor. Kendi özel meselelerine Turgay'ın müdahil olması onu kızdırıyor. Asya, Turgay'ın yanına giderek sert bir dille onu uyarıyor.

GÖNÜL, DERİN'İN GÖZÜNÜ AÇTI!
Gönül, Derin'e Ali konusunda akıl veriyor. Ali yüzünden Volkan ve Asya'nın sürekli bir araya gelmesi, onları rahatsız ediyor. Bu duruma çare arayan Gönül, Derin'e Ali'nin huyuna gitmesini ve kendini ona sevdirmesini söylüyor. Ali'nin, Volkan ve Asya arasındaki tek bağ olduğunu ve bu bağın kopması gerektiğini ima ediyor. Derin, annesinin sözleriyle bakış açısını değiştiriyor ve yeni bir karar alıyor. Gönül, Derin'in gözünü bir kez daha açıyor!

DERİN, ALİ'Yİ YANINA ÇEKEBİLECEK Mİ?
Derin, Ali'yi yanına çekmek için kendini ona sevdirmeye çalışıyor. Annesiyle tartışan Ali, o akşam babasında kalmak istediğini söylüyor. Bu durumu fırsat bilen Derin hemen hazırlıklara başlıyor. Ali'nin en sevdiği yemekleri yaptırıyor ve ona sıcak davranıyor. Böylelikle Ali'nin güven ve sevgisini kazanmaya çalışıyor. Volkan'ın Ali'ye çok değer verdiğini bilen Derin, hayatlarına Ali'yi de dahil ederek Asya'yı ekarte etmek istiyor.

ASYA, TURGAY'DAN ETKİLENMEYE BAŞLIYOR!
Turgay'ın Ali'ye ve Asya'ya iyi geliyor olması, dengeleri değiştirmeye başlıyor. Volkan'dan ayrıldıktan sonra sürekli Asya'nın yanında olan Turgay, ona yakın olmaya çalışıyor. Asya ise bu adımları görmezden gelemiyor. Şimdiye dek Turgay'ın yaptıklarını düşünüyor ve onunla ilgili düşünceleri artıyor. Peki bu gidişat ikiliyi birbirine yakınlaştıracak mı? Asya ve Turgay arasında yeni bir aşk başlayacak mı?

Sadakatsiz 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 12. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

SADAKATSİZ VİDEOLARI