X
X

Sadakatsiz 13. son bölümde Volkan'ın gözyaşlarıyla gelen itiraf geceye damga vurdu!

14.01.2021 Perşembe 11:52 (Güncellendi: 14.01.2021 - 11:52)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 13. son bölüm final sahnesinde Volkan'ın gözyaşları içinde yaptığı itiraf olay oldu. Turgay ve Asya'nın yakınlaşması Volkan'ı kıskançlık krizine soktu. Her fırsatta Asya'dan nefret ettiğini söyleyen Volkan, Asya'nın kapısına dayandı. Gözyaşları içinde Asya'ya onu görmeden yaşadığı bir hayatın daha kolay olduğunu itiraf etti. Sadakatsiz 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

BU NEFRET DEĞİL, AŞK...
Sadakatsiz 13 Ocak Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Selçuk'la birbirine giren Volkan, öfkeden deliye dönüyor. Asya'ya olan öfkesini ondan çıkarmaya çalışan Volkan, duygularını kontrol edemiyor. Selçuk, onun bu tavırlarının sebebinin ise hala Asya'ya aşık olması olduğuna bağlıyor. Asya'dan nefret ettiğini söyleyen Volkan, ne kadar inkar etse de bu durumun içinden çıkamıyor ve Asya'nın kapısında adeta ona yalvarıyor. Peki Volkan'ın bu halleri Asya'da nasıl etki bırakacak?

ASYA, VOLKAN'I ÖZLÜYOR MU?
Volkan ve Ali'yle eski günlerini özleyen Asya'nın kafası karışıyor. Ali'nin sürekli sorun yaşamasının sebebi, arada kalmış olması ve ilgi beklemesi olduğunu söyleyen Turgay, Asya'ya Volkan'la bir araya gelmeleri gerektiğini söylüyor. Eski günlerdeki gibi bir süre Ali'yle ilgilenmelerini tavsiye ediyor. Bu sözler üzerine düşünmeye başlayan Asya, Volkan'ı özlüyor mu?

TURGAY, HALUK'UN ADAMI MI?
Sadakatsiz 13 Ocak Çarşamba yayınlanan yeni bölümde ilginç bir durum yaşanıyor. Asya ve Volkan'ın sık sık görüşmesi Haluk'u iyiden iyiye şüphelendiriyor. Volkan'ın Derin yerine sürekli eski ailesiyle olmasını anlayamıyor. Bu durumu anlamak için de beklenmedik bir hamle yapıyor. Turgay'la buluşan Haluk, ona Asya ve Volkan arasında olanları soruyor. Haluk'dan gelen bu hamle karşısında şaşkın olan Turgay ise hala onların birbirlerine hisleri olduğunu söylüyor. Peki ve Haluk, bu konuşmayı neden Turgay'la yaptı? Turgay, ona neden yardım ediyor?

TURGAY, ASYA'YA EVLENME TEKLİF EDİYOR!
Asya'yla uzun süredir arkadaşlık eden Turgay, hislerini ona açmaya karar veriyor. Asya'yla baş başa bir akşam yemeğine çıkan Turgay, şakayla karışık onunla evlenmek istediğini söylüyor. İkilinin bol bol eğlendiği bu yemeğe ise Volkan ve Derin'in gelmesi ortamı tatsızlaştırıyor. Asya, artık onlardan etkilenmiyor. Gecenin sonunda Asya'yı evine bırakan Turgay, ona duygularını itiraf ederek, bir gün evlenmek isterse buna hazır olduğunun altını çiziyor. Peki Asya, Turgay'ın duygularına karşılık verecek mi? İkili arasında yeni bir aşk başlayacak mı?

OĞLUMU ÜVEY BABA ELİNE BIRAKMAM!
Volkan, Asya'nın mutlu olmasını kaldıramıyor. Turgay'la olan ilişkisini kıskanan Volkan, onunla evlenme ihtimali üzerine çıldırıyor. Asya'yı arayıp, eğer Turgay'la evlenirse oğlunu ondan almakla tehdit ediyor. Asya konusunda artık gücünü kaybetmeye başlayan Volkan, son koz olarak oğlunu ileri sürüyor. Ancak Volkan'ın bu davranışlarından çok sıkılan Asya ona aldırış etmiyor ve herkesin kendi hayatını yaşaması gerektiğini söylüyor. Peki Volkan, ona engel olabilecek mi?

MERT, VOLKAN'IN TUZAĞINA DÜŞTÜ!
Mert, yolun sonuna geldi. Volkan, Mert'ten intikam almak için ona bir tuzak kuruyor. Mert ise nasıl bir oyunun içinde olduğunu anlamadan bu tuzağa düşüyor. Volkan'ın ayarladığı kadınla birlikte olan Mert, evliliğini büyük bir riske atıyor. Günün sonunda Bahar'ın telefonuna gelen ihanet fotoğrafları ise her şeyi bitiriyor. Mert, tuzağa düştüğünü anlıyor ancak her şey için çok geç oluyor...

İHANET FOTOĞRAFLARI BAHAR'A GELDİ!
Bahar, Mert tarafından bir kez daha ihanetle yüz yüze geliyor. Son zamanlarda Mert'in eve geç gelişlerinden şüphelenen Bahar, ona bir şans daha vermişti. Tam da çocuk için yeniden harekete geçtikleri sırada, Bahar'ın telefonuna gelen fotoğraflar her şeyi yerle bir ediyor. Mert'in birlikte olduğu kadın onunla olan fotoğraflarını Bahar'a gönderiyor. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bahar, çekip gidiyor. Peki Mert bu saatten sonra kendini Bahar'a nasıl affettirecek?

ALİ, HIRSIZLIK YAPIYOR!
Son zamanlarda olanlardan çok etkilenen Ali, yeni bir huy ediniyor. Etrafındaki insanların eşyalarını habersizce almaya başlayan Ali, herkesi tedirgin ediyor. Kermeste Derin'in standından bileklik çalan Ali, annesine yakalanınca ise ona hediye aldığını söylüyor. Asya bu durumun üzerine gitmiyor ancak okulda olan olaylar işin rengini değiştiriyor. Ali, bu şekilde davranarak ne yapmaya çalışıyor? Ali'nin bu durumu nasıl son bulacak?

ALİ'Yİ SELÇUK MU KAÇIRDI?
okuldan kaçan Ali, herkesi endişelendiriyor. Hırsızlık olaylarından sonra alt üst olan Ali çok utanıyor ve kimseye haber vermeden okuldan çıkıp gidiyor. Ali'yi giderken gören ve fotoğraflarını çeken Selçuk, bu kareleri Volkan'a gönderiyor. Volkan ve Asya, Ali'yi aramaya koyuluyor. Ancak oğullarını bulmayan ikili büyük bir korkuya kapılıyor. Volkan, bunu Selçuk'un yapmış olabileceğini düşünüyor ve onu sıkıştırmaya başlıyor. Kısa süre sonra Ali ortaya çıkıyor. Peki bu durumda Selçuk'un parmağı var mı? Ali, nereye gitti?

DERİN'İN MÜCADELESİ YENİ BAŞLIYOR!
Derin, Volkan konusunda şüphelerini kendi içinde değerlendirmeye başlıyor. Volkan'ı yakın markaja alan Derin, onun çevresindekileri de kendi yanına çekmeye ve bu şekilde kontrolü elinde tutmaya çalışıyor. Volkan ve çevresine bir şey belli etmese de bu kuşku Derin'i içten içe yiyor. Derin, Volkan'ın onu aldattığı şüphesiyle baş etmeye çalışıyor. Derin'in bir sıkıntısı olduğunu anlayan Gönül duruma müdahil olmak istese de bu defa öğrenemiyor. Peki Derin tek başına verdiği bu mücadeleyi kazanabilecek mi?

NİL, SELÇUK'UN AÇIĞINI YAKALADI!
Nil, Asya ile yeni bir plan yapıyor. Selçuk'la arasını iyi tutmaya çalışan Nil, onun ağzından laf almaya çalışıyor. Asya'ya onun saldırıp saldırmadığını sorgularken, dikkatini bir detay çekiyor. Volkan'ın kafasındaki yara izi onu kuşkulandırıyor. Bunu ona belli etmeyen Nil, Asya'yı arayarak saldırganın Selçuk olduğunu söylüyor. Peki Asya şimdi ne yapacak? Nil ve Asya'nın yeni iş birliğinden neler çıkacak?

CAVİDAN, GÖNÜL'LE UĞRAŞIYOR!
Cavidan ve Gönül arasında olan gerilim hattı yine alev alıyor. Gönül'ü sık sık dalga konusu haline getiren Cavidan, her fırsatta bu durumu değerlendirmeye başlıyor. Cavidan'ın iğneleyici sözlerinden rahatsız olan Gönül ona pabuç bırakmak istemese de diline düşüyor. Peki, Gönül Cavidan'ın ağzını kapatabilecek mi? Yoksa iki arkadaş arasındaki gerilim tüm bağların kopmasına mı neden olacak?

Sadakatsiz 14. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ VİDEOLARI