X
X

Sadakatsiz 14. son bölüm finalinde Volkan düştü mü?

21.01.2021 Perşembe 10:58 (Güncellendi: 21.01.2021 - 11:08)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 14. son bölüm final sahnesi geceye damga vurdu. Nil'i kovalarken onu bir inşaatta bulan Volkan ve Selçuk, onu korumaya çalışırken beklenmedik bir durum yaşandı. Aşağı düşen kişi merak uyandırdı. Düşen Volkan mı yoksa Selçuk mu? Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

VOLKAN MI DÜŞTÜ SELÇUK MU?
Nil’in Selçuk’la kurduğu ilişki hızla çıkmaza sürüklenirken, Asya ile başlattıkları bu riskli oyun kimleri hangi tehlikeyle karşı karşıya bırakacaktır. Nil'i kaçırmaya çalışan Asya, Volkan ve Selçuk'la olan kovalamacaya dahil olur. Peki inşaatta bulunan Nil, karşısında Volkan ve Selçuk'u görünce ne yapacak? Nil'i korumak isterken aşağı düşen kişi kim?

SELÇUK, NİL'İN OYUNUNU ÖĞRENDİ!
Selçuk, Nil ve Asya'nın oyununu öğrendi. Nil'le evlenmeye karar veren Selçuk, tam her şeyi yoluna koymuşken beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Nil, Selçuk'a her şeyi itiraf ettirene kadar onunla yakın olmaya çalışıyor. Bu durumu da Asya'ya an be an bildiriyor. Ancak Nil'in Asya ile olan telefon konuşmasını duyan Selçuk, öfkeden deliye dönüyor. Bu defa Asya'ya çok fena bilenen Selçuk onun peşine düşüyor. Peki ikili arasında neler olacak? Nil ve Asya, Selçuk'tan kurtulabilecek mi?

BAHAR, MERT'İ EVDEN KOVDU!
İhaneti ortaya çıkan Mert, yolun sonuna geliyor. Bahar, artık onun değişmeyeceğini düşünüyor ve ayrılık kararı alıyor. Mert'in eşyalarını toplayıp onu eve çağıran Bahar, onun için tatsız bir sürpriz hazırlıyor. Mert'in tüm eşyalarını kapının önüne koyan Bahar, restini çekiyor. Neye uğradığını şaşıran Mert ise ona bunu yaşatan Volkan'a bir kez daha bileniyor.

İKİ YILLIK İNTİKAM ALINDI!
Volkan'ın iki yıldır beklediği an geliyor. Mert'in ihanetini ortaya çıkaran ve yuvasının dağılmasına sebep olan Volkan, onunla karşı karşıya geliyor. Volkan'ı karşısında gören Mert öfkeden deliye dönüyor ve ona saldırıyor. İki arkadaş adeta birbirine düşüyor. Volkan, onun geçmişte yaptıklarını unutmadığını ve şimdi de ondan intikam aldığını söylüyor. Mert ise onu bu duruma düşüren Volkan'a daha da bileniyor. İkili arasındaki gerginlik giderek artıyor. Peki Mert, Volkan'ın bu hamlesinin altında kalacak mı?

SIRA MERT'TE...
Volkan'ın intikam hamlesinden sonra deliye dönen Mert, gözünü karattı. Mert'in hayatını darmadağın edip kendisinin mutluluk pozları vermesini kaldıramayan Mert, önce bu konuda Asya'yı uyarıyor. Volkan'ın gözünü intikam hırsının bürüdüğünü ve bundan sora daha daha tehlikeli olacağını söylüyor. Ancak bu yıkımın altında kalmayan Mert, hemen harekete geçiyor. Mert'in bu hali herkesi tedirgin ediyor. Peki Mert'in aklında ne var?

ASYA, ALİ'NİN HIRSIZLIK YAPTIĞINI ÖĞRENDİ!
Asya, sonunda Ali hakkındaki gerçekleri öğreniyor. Okula Ali'yi bırakmaya giden Asya, orada Selen ve annesiyle karşılaşıyor. Selen okula gittikten sonra Asya'yla konuşmaya başlayan Serap, Ali'nin okulda arkadaşlarından habersizce eşyalarını aldığını açıklıyor. Asya duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor. Ali'nin bu duruma düşmesi onu çok endişelendiriyor. Peki Asya bu durumun üstesinden nasıl gelecek? Ali'yle konuşup bu sorunu çözebilecek mi?

HALUK VE TURGAY'IN OLAYI BELLİ OLDU!
Haluk ve Turgay'ın buluşması çok konuşulmuştu. Turgay'ın Haluk'a yardım ettiği ve Asya hakkında bilgi verdiği düşünülmüştü. Bu olay açıklığa kavuştu. Haluk, Asya'nın tamamen Volkan'ın hayatından çıkması için Turgay'a iş birliği teklif ediyor. Böylece hem Turgay Asya'yı kazanacak hem de Derin artık kocasıyla mutlu olacaktır. Haluk, Turgay'a planından bahsediyor. Ancak Turgay, Asya'ya ihanet etmiyor ve onun oyununa karşılık vermiyor. İşte o anlar...

DERİN, ALİ'Yİ AVUCUNA ALABİLECEK Mİ?
Derin, Ali'yi yanına çekmek için fırsatı değerlendiriyor. Ali'nin bilekliği çalması ve annesine hediye etmesini öğrenen Derin, Gönül'den aldığı akılla bir hamle yapıyor. Ali'yi yemeğe davet ediyor ve onun yalnız olduğu bir anda bileklik olayını açıyor. Önceden kendisinin de böyle şeyler yaptığını ve neden yaptığını söyleyerek Ali'nin kendisiyle bağ kurmasını sağlıyor. Derin'in söylediklerinden sonra hem utanan hem de kendine yakın hisseden Ali ne yapacak?

ASYA'YA SÜRPRİZ TEKLİF!
Asya'ya vakıftan sürpriz bir teklif geliyor. Asya'nın vakfa verdiği destekleri gören vakıf üyeleri kendi aralarında konuşarak onu da vakıfa üye yapmaya karar veriyor. Asya'ya bunu teklif ediyorlar. Bu durumdan haberi olmayan Gönül ve Derin çok bozulsa da bunu belli etmiyorlar. Asya başta teklife sıcak bakmıyor ancak sonrasında karar değiştiriyor. Asya'nın vakıfa üye olması ise ortalığı epey karıştırıyor. Peki bundan sonra neler olacak?

VOLKAN, HALUK'A AÇIK VERDİ!
Volkan, Selçuk'un dengesiz tavırları yüzünden kendini zor bir durumun içine sokuyor. Para için Volkan'ın kapısına dayanan Selçuk, onu tehdit ediyor. Volkan ise onu susturmak için şirketin hesabından yüklü miktarda para çekiyor. Ancak bu durumu Haluk öğreniyor. Volkan'ın ondan habersiz böyle bir hamle yapmasına öfkelenen Haluk, ne yapacak? Volkan, bu parayı neden aldığını nasıl açıklayacak? Haluk yine onu idare edecek mi yoksa ipler bu defa kopacak mı? 

SELÇUK, NİL'E EVLENME TEKLİF ETTİ!
Nil'le yeni bir başlangıç yapan Selçuk, ciddi adımlar atmaya başlıyor. Artık onu kaybetmek istemiyor ve ona bir sürpriz hazırlıyor. Nil, Selçuk'la gittiği yolun sonunda evlilik teklifi alıyor. Nil'in beklemediği anda gerçekleşen bu teklif olayların da gidişatını etkiliyor. Nil, Selçuk'un evlenme teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. İşte o anlar...

Sadakatsiz 15. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ VİDEOLARI