X
X

Sadakatsiz 15. son bölüm finalinde Asya'yı şoke eden ayrılık kararı!

28.01.2021 Perşembe 10:31 (Güncellendi: 28.01.2021 - 10:31)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 15. son bölüm final sahnesinde Ali'nin kararı şok etkisi yarattı! Ali ve Derin'in birlikte Asya'nın evine gelmesi, Ali'nin babasıyla yaşamak istemesi dengeleri alt üst etti. Duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Asya buna izin verecek mi? Sadakatsiz 15. full bölüm izle! Sadakatsiz 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 16. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

ALİ, ARTIK BİZİMLE YAŞAYACAK!
Sadakatsiz 27 Ocak Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya'nın okula gelmesinden sonra ona karşı tepkili olan Ali, babasının yanında kalmak istediğini söylüyor. Volkan, olay büyümesin diye Ali'yi yanında götürüyor. Derin, Ali'ye olan yaklaşımıyla onu motive ediyor ve aslında yalnız olmadığını hissettiriyor. Derin ve babasının yanında kendini mutlu hisseden Ali, onlarla kalmaya karar veriyor. Derin, Ali'yi de yanına alarak Asya'nın evine gidiyor. Ali için kahvaltı hazırlayan Asya, onu beklerken gördüğü manzara karşısında şoke oluyor. Derin, Ali'nin eşyalarını almaya geldiklerini söylüyor. Peki Ali, annesini terk edecek mi?

ALİ'NİN ÇALDIĞI EŞYALARI ASYA BULDU!
Asya, Ali'nin çaldığı eşyaları buluyor. Onunla konuşmayı deneyen Asya çok yüksek bir tepkiyle karşı karşıya kalıyor. Bu durumu çözmeye çalışan Asya, bulduğu kutuyu alıp, okula gidiyor. Olanları okul müdürüne anlatıyor ve Ali'nin son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığını ifade ediyor. Ali mevzusunu öğrenen Volkan da soluğu okulda alıyor. Olanlardan sonra Demir, duyduklarını sınıfın ortasında söyleyince işler karışıyor. Ali, annesinin yüzünden rezil olduğunu söyleyerek ondan kaçıyor. Asya, Ali'yle konuşmaya çalışsa da ikna edemiyor. Peki bu durumda Volkan'ın Ali'ye tepkisi ne olacak?

VOLKAN, HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ!
Volkan, Asya üzerine oynadığı tüm oyunları Derya'ya itiraf etti. Asya'nın evine giren kişinin Selçuk olduğunu ve onu parayla tuttuğunu söyledi. Amacı sadece Asya'yı huzursuz etmek olduğunu da dile getiren Volkan, bu durumdan pişman olduğunu belirtti. Duydukları karşısında şok olan Derya, bunu hemen Asya'ya anlattı. Volkan'ın amacının ona zarar vermek olmadığını söyleyen Derya, onu korumaya çalıştı. Ancak Asya, bunu öğrendikten sonra hiç şaşırmadı ve Volkan'ın artık normal davranmadığını da Derya'ya söyledi.

SENİNLE ÖLMEK İSTERDİM!
Nil ve Selçuk'un olaylarının ardından sürüklenen Asya ve Volkan, hastanede bir araya gelir. Asya'nın gözünün önüne yine Volkan'la eski günleri gelir. Volkan olduğu sürece yalnızlıktan korkmadığını söyleyen Asya, Volkan'ın ona verdiği sözleri hatırlar. İki arasındaki bu mutlu günler artık mazide kalmıştır. Peki Asya ve Volkan arasındaki buzlar eriyecek mi?

SELÇUK, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ!
Nil'in peşine düşen Selçuk ve Volkan, onu bir inşaatta bulmuştu. Nil'i korumak isterken ise biri aşağı düşmüştü. Düşen kişinin Selçuk olduğu ortaya çıktı. İşte o anlar...

VOLKAN'DAN DERİN'E SERT ÇIKIŞ!
Derin, Volkan'ın Asya'ya sık sık bir araya gelmesine artık tahammül edemiyor. Volkan'ın bir işler karıştırdığının farkında olan Derin, daha fazla sessiz kalamıyor. Volkan'ın hastaneye gittiğini öğrenip, o da peşinden gidiyor ve Volkan'a sert bir tavırla hesap soruyor. Derin'den gelen bu hamle Volkan'ı çıldırtıyor. Bir anlık öfkeyle Derin'e patlayan Volkan, çok sert çıkışıyor. Derin gördüğü bu muamele sonrası hayal kırıklığına uğruyor. Volkan ise sonradan yaptığının farkına varıp, Derin'in gönlünü almaya çalışıyor.

HALUK, PARANIN HESABINI SORDU!
Haluk, Volkan'ın şirket hesabından çektiği paranın peşine düşer. Volkan'ın sürekli Selçuk'la bir araya gelmesine anlam veremeyen Haluk, onunla bu konuyu konuşur. Bu tip insanlarla ne işi olduğunu ve arkasından iş çevirip çevirmediği sorar. Haluk, Selçuk'u hastanede ziyaret edip, ona para teklif eder ve ailesinden uzak durması konusunda onu tembihler. Ardından Volkan'la bir araya gelir. Volkan aldığı parayı, Selçuk'a verdiğini ve onun tarafından tehdit edildiğini Haluk'a anlatır. Peki Haluk, Volkan'a destek olacak mı? Selçuk, Haluk'a verdiği sözü tutacak mı?

MERT'İN İLK HEDEFİ DERİN!
Mert, intikam planına Derin'le başlıyor. Derin'e mesaj atıp, onunla konuşmak isteyen Mert, amacına ulaşıyor. Derin, Mert'le buluşuyor. Mert, Derin'e Volkan'ın Asya'ya takıntılı olduğunu ve hala onu unutamadığını söyleyerek içine kurt düşürüyor. Zaten Volkan'ın son zamanlardaki tavırlarından rahatsız olan ve güveni sarsılan Derin, bunları duyunca iyice deliriyor. Mert, Volkan konusunda dikkatli olmasını söylüyor. Peki Derin, Mert'in bu sözlerinden sonra nasıl bir hamle yapacak? Volkan'ın ağzını arayan Derin, beklediği cevabı ondan alabilecek mi?
 

SELÇUK'UN MERAK UYANDIRAN GEÇMİŞİ!
Selçuk'un geçmişi bir anda gün yüzüne çıkıyor. Selçuk'un ölümden döndüğü anlar her yerde haber oluyor. Haberlerde Selçuk'u gören annesi, onu ziyarete geliyor. Annesiyle karşı karşıya kalan Selçuk, ona olan öfkesini kusuyor ve gitmesini istiyor. Selçuk, çocukluğunu hatırlayınca, annesinin onu nasıl sürekli yalnız bırakıp gittiğini ve yaşadıklarını bir kez daha gözünün önüne getiriyor. Selçuk'un gizemli geçmişi bir anda merak uyandırıyor. Selçuk ve annesini bundan sonra neler bekliyor? Selçuk'un babası nerede? Gizemli geçmiş ortaya çıkacak mı?

VOLKAN, ASYA'YLA ARASINDAKİ BUZLARI ERİTECEK Mİ?
Asya'yla aralarındaki gerginliğe son vermek isteyen Volkan, ona karşı davranışlarını değiştiriyor. Yaptıkları yüzünden Ali'nin de etkilendiğini gören Volkan, Asya'ya daha yumuşak davranmaya başlıyor. Volkan'ın bu iyimser davranışlarını fark eden Asya ise bu durumdan zerre kadar etkilenmiyor. Hatta Volkan'ın yine bu durumları kullanabileceğini bile düşünüyor. Peki Volkan, yeniden Asya'nın güvenini kazanabilecek mi? Asya, Ali için onu affedebilecek mi?

SELÇUK VE NİL NASIL TANIŞTI?
Selçuk ve Nil arasındaki gerilim bir süre yatışıyor. Selçuk'u kaybetme korkusu yaşayan Nil, onun yanından hiç ayrılmıyor ve hastanede onunla kalıyor. Yanında Nil'i gören Selçuk, bir anda onunla tanıştığı ve ona aşık olduğu günü hatırlıyor. İkili arasında duygusal anlar yaşanıyor. Nil, Selçuk'a zarar verdiği için çok üzgün olduğunu söyleyerek ağlamaya başlıyor. Selçuk ise ona olan aşkını bir kere daha hatırlatıyor. İşte Selçuk ve Nil aşkının başladığı o an...

KEŞKE BUNLARIN HEPSİ KABUS OLSA!
Bahar ve Derya son zamanlarda yaşadıkları her şeyin bir rüya olmasını diliyor. Asya ve Volkan arasında olanlar, onları çok etkiliyor. Mert'ten yeni ayrılan Bahar, onları gördükçe tedirgin oluyor. Volkan ve Asya arasındaki bağın hiç bir zaman kopmadığını ve bu yüzden sorunlar yaşadıklarını dile getiriyorlar...

KIZLAR GECESİ...
Bahar, Derya ve Asya felekten bir gece çalıyor. Eski günlerdeki gibi yine bir araya gelen dostlar, kızlar gecesi yapıyor. Bahar'ın evinde toplanıp, kafa dağıtıyorlar. Uzun zamandır bu şekilde bir araya gelmeyen ve iyi vakit geçirmeyen dostlar, gecenin tadını bakın nasıl çıkarıyor...

Sadakatsiz 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 16. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

SADAKATSİZ VİDEOLARI