X
X

Sadakatsiz 17. Bölüm fragmanı yayınlandı! 16. son bölüm finalinde cinayet şoku! Derin öldü mü?

04.02.2021 Perşembe 10:54 (Güncellendi: 04.02.2021 - 10:54)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 17. son bölümde Ali'nin Volkan ve Derin'le yaşamaya başlamasından itibaren evde ipler geriliyor. Olaylardan 20 gün sonra ise Volkan ve Derin'in evinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Polislerin evde inceleme yapması üzerine cinayet şüpheleri artıyor. Peki Volkan, Ali yüzünden Derin'i öldürdü mü? Sadakatsiz 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VOLKAN VE DERİN'İN EVİNDE CİNAYET ŞÜPHESİ!
Sadakatsiz 3 Şubat Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Derin ve Volkan'ın evindeki polisler herkesi korkuttu. Evde olaylardan 20 gün sonra neler yaşandığı ise merak konusu oldu. Derin'in Volkan'la ilgili yazdıklarını polis buldu ve Volkan'ın Derin'i öldürmek istediğini öğrendi. Peki o gece o evde ne oldu? Polis ekipleri neden onların evinde inceleme yaptı?

ALİ, ASYA'YI TERK ETTİ!
Ali'nin ayrılık kararı Asya'yı yerle bir ediyor. Derin, yanına Ali'yi de alarak Asya'nın kapısına geliyor. Bundan sonra Ali'nin onlarla yaşayacağını ve eşyalarını almaya geldiklerini söylüyor. Duydukları karşısında şoke olan Asya, ne yapacağını bilemiyor. O sırada Volkan da geliyor ve olayların tam ortasında kalıyor. Ali, Derin'in sözlerini destekleyip, annesiyle kalmak istemediğini söyleyince ise işin rengi değişiyor. Volkan, Asya'nın tepkisini çekmemek için ise bu durumu düzelteceğine söz veriyor.

TERBİYESİZ HERİF!
Volkan, Turgay ve Haluk'un görüştüğünü öğreniyor. Turgay'ın Haluk'la ne işi olduğunu anlamayan Volkan, sinir küpüne dönüyor. Bu durumu öğrenir öğrenmez soluğu Turgay'ın yanında alan Volkan, olayın iç yüzünü öğrenmeye çalışıyor ve Turgay'la bir kez daha karşı karşıya geliyor. Volkan'ın bu tavırlarından artık bıkan Turgay ise sert bir tavırla onu yanından kovuyor. Peki Volkan, Haluk'la bu durumu paylaşacak mı?

ASYA'NIN GÖZYAŞLARINI BAHAR SİLDİ!
Asya, Ali'nin gidişiyle büyük bir üzüntü duyar. Bir başına kaldığını hisseder. Ali'yi kaybetme korkusu günden güne artan Asya, onun gidişine engel olamaz. Asya'nın evinden Derin, Ali ve Volkan'ı çıkarken gören Bahar ise duruma tepkisiz kalamaz. Bahar, Asya'nın yanına giderek onu teselli eder. Bahar ve Asya arasındaki bu dostluk daha da pekişir. Asya'nın gözyaşları Bahar'ı derinden etkiler.

SELÇUK VE HALUK KARŞI KARŞIYA!
Haluk, Selçuk konusunu kendi yöntemleriyle hallediyor. Ona para teklif eden ve bu şartla ortadan kaybolmasını isteyen Haluk, sözünde duruyor. Selçuk'a ailesi konusunda çok gözü karar olduğunu ve onların huzurunun her şeyden önemli olduğunu söylüyor. Haluk'un sözleri karşısında sessiz kalan Selçuk, ondan aldığı çekle kendine herkesten uzak bir hayat kuracak mıdır? Haluk, Selçuk'tan tamamen kurtulabilecek midir? Yoksa Selçuk, o parayı alıp yine sözünden dönecek midir?

ASYA, SELÇUK'UN ANNESİYLE TANIŞTI!
Selçuk'un annesi onunla görüşmek için hastaneye geliyor. Ancak o gelmeden önce hastaneden ayrılan Selçuk'a ulaşamıyor. Tam da bu sırada Asya ile karşılaşıyor. Selçuk'un annesi olduğunu ve ona ulaşmak için telefon numarasını istediğini söylüyor. Bir anne karşısında kayıtsız kalamayan Asya, ona Selçuk'un numarasını veriyor. Asya, Nil'le bu konuyu konuşup, Selçuk'un neden annesini yok saydığını anlamaya çalışıyor.

DERİN VE VOLKAN ARASINDA İPLER GERİLDİ!
Derin'in Volkan'dan habersiz Ali'yi eve getirmesi ipleri geriyor. Volkan, Derin'in tek başına böyle bir karar almasına büyük tepki gösteriyor. Bu şekilde ona zarar vereceklerini ve Ali'nin annesine de ihtiyacı olduğunu savunuyor. Volkan'ın bu sert çıkışına daha fazla dayanamayan Derin ise tepkisini ortaya koyuyor. Volkan ve Derin arasında sesler yükselmeye başlıyor. Peki bu tartışmalar sonrası ikilinin arası açılacak mı?

HALUK, VOLKAN'I TURGAY KONUSUNDA UYANDIRDI!
Volkan, Haluk'un Turgay'la konuşmuş olmasına çok bozuluyor. Haluk'la konuşan Volkan, onun neden Turgay'la konuştuğunu ve ne ilgisi olduğunu sorar. Haluk, Asya'nın en yakınında onun olduğunu ve en doğru bilgiyi de ondan alabileceğini söyler. Volkan, Turgay'ı ciddiye almasa da onunla Asya arasındaki ilişkinin ciddi olduğunu anlıyor. Haluk, Turgay'ı hafife almaması gerektiğini de sözlerine ekliyor.

ASYA, TURGAY'IN SIRRINI ÖĞRENDİ!
Asya, Turgay'ın geçmişine dair çok önemli bir şey öğreniyor. Turgay'ın geçmişte eşini ve çocuğunu bir trafik kazasında kaybettiğini öğreniyor. Turgay, Asya'yla konuşurken ona bir anda içini dökmeye başlıyor. Asya, kendi sorunları ile uğraşırken aslında hayatın sadece ona acımasız davranmadığını da görüyor. Turgay ve Asya arasındaki yakınlık artıyor. Asya, Turgay'la konuşmanın ona ne kadar iyi geldiğini bir kez daha anlıyor.

BAHAR VE DERYA'DAN SÜRPRİZ PLAN!
Ali'nin evden ayrılmasıyla tek başına kalan Asya'nın yardımına Bahar ve Derya koşuyor. Bahar, Ali'yi eve geri döndürmek için zekice bir plan yapıyor. Yanında Derya'yı da alarak ansızın Derin'in evine gidiyor. Bahar ve Derya'yı karşılarında gören Derin büyük bir şaşkınlık ve aynı zamanda mutluluk yaşar. Bahar, Ali'ye odasını görmek istediğini söyler ve ona bir hediye verir. Ali'ye artık eve dönmezse Asya'nın başka bir şehre gideceğini söyler. Ali, annesinin gitme durumundan habersiz olduğunu söyleyerek, kendi içinde bir ikilime düşüyor. Bahar'ın da amacı zaten Ali'nin aldığı karardan pişman olup dönmesi olur...

VOLKAN'I ELE VEREN İTİRAF!
Bahar, yemek masasında söylediği sözlerle Volkan'ı adeta köşeye sıkıştırdı. Ansızın Derin ve Volkan'ın evine gelen Bahar'la Derya yeni bir plan yapıyor. Bahar, yemek masasında Gönül ve Haluk'u da görüyor. Birlikte yemek yerken, herkes ona Mert'i soruyor. Bahar ise Mert'le boşanma kararı aldıklarını ve bunu Volkan'ın tüm detaylarıyla bildiğini anlatıyor. Gözler Volkan'a dönüyor. Bahar, böylece Volkan'ı zor durumda bırakıyor.

GÖNÜL'DEN MANİDAR SÖZLER!
Gönül ve Derin arasında manidar bir konuşma geçiyor. Gönül, evliliğin sabır isteyen bir süreç olduğunu söyleyerek Derin'e yol gösteriyor. Mutlulukların kolay kolay kazanılmadığını ve sabırla devam ederse ancak evliliğin öyle süreceğini söylüyor. Derin, babasının sadakat konusunda annesini üzmeyeceğini ve şüpheye düşürmeyeceğini ileri sürüyor. Tam da bu sırada Gönül'ün söyledikleri kafaları karıştırıyor. Haluk, ona hiç ihanet etti mi?

ASYA, RÜYASINDA ANNESİYLE YÜZLEŞİYOR!
Asya, rüyasında annesini görüyor. Annesiyle yüzleşen Asya, ondan duyduğu sözlerle yıkılıyor. Annesi, Asya'nın da kötü bir anne olduğunu ve Ali'nin bu yüzden onu terk ettiğini söylüyor. Asya'nın rüyada bile olsa annesinden duyduğu bu sözler onu çok etkiliyor. Ali'ye annelik yapamadığını ve onu mutsuz ettiğini düşünmeye başlıyor. Peki Asya bu duygusuyla nasıl başa çıkacak? Volkan ona bu konuda yardım edecek mi?

DERİN'İN ASYA'YA KARŞI ZAFERİ!
Ali'nin okulda çıkardığı kavga büyüyor. önce hırsızlık olaylarıyla sonra da kavgalarıyla dikkat çeken Ali, aileler tarafından şikayet ediliyor. Bu olaylar büyünce Asya ve Volkan, ailelerle konuşup onlardan af diliyor. Ancak Derin bu durumu yine kendi lehine kullanıyor. Yaptığı planla olayların gidişatını değiştiren Derin, hastaneye geliyor ve Ali'yi savunuyor. Asya, oğlunu koruyamıyor. Aileyi ikna eden Derin, Ali ve Volkan'ı da alıp oradan ayrılıyor ve Asya'ya karşı zaferini ilan ediyor.

ASYA, GİTMEYE Mİ KARAR VERİYOR?
Asya, Ali'nin gidişiyle radikal bir karar alıyor. Artık tamamen yalnız kaldığını ve oğlunu kaybettiğini düşünüyor. Bu şehre onu bağlayan tek şeyin oğlu olduğunu ve onun olmadığı bir yerde olmak istemediğini düşünüyor. Peki Asya, son olanlardan sonra başka bir şehre gidecek mi? Yoksa kalıp mücadelesini devam mı ettirecek?

Sadakatsiz 17. Bölüm Fragmanı yayında! Derin, Ali'ye karşı sınırı aşıyor!

Yemek masasında Ali, Derin'in beklemediği bir tepki verince Derin çıldırıyor! Ali'ye karşı sert bir şekilde neden böyle yaptığını soruyor ancak Ali'yi oldukça korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor. Asya oğluna yapılanları duyunca ne yapacak?
Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

SADAKATSİZ VİDEOLARI