X
X

Sadakatsiz 20. son bölümde Selçuk'un itirafı gündeme bomba gibi düştü!

04.03.2021 Perşembe 12:47 (Güncellendi: 04.03.2021 - 12:47)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 20. son bölümde Selçuk, Haluk'un oğlu olduğunu itiraf etti. Derin'in mağaza açılışına bomba gibi düşen bu itiraf herkesi şoke etti. Sadakatsiz 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 21. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Selçuk'un olay yaratan itirafı!
Sadakatsiz 3 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Selçuk, Derin'in mağaza açılışına gidiyor. Burada alkol de alan Selçuk, Haluk'a giderek bilenmeye başlıyor. Selçuk'u orada gören Haluk, onu kenara çekip konuşuyor ve ailesinden uzak durmasını söylüyor. Buna daha çok bozulan Selçuk, rahat durmuyor ve hamlesini yapıyor. Herkesin içinde Haluk'un oğlu olduğunu itiraf ediyor.

Volkan'ın sert düşüşü!
Derin'in evi terk etmesiyle tamamen karamsar olan Volkan, onu geri döndürmek için kolları sıvıyor. Derin'le konuşmak için Haluk'un evine giden Volkan oradan da aldığı sert karşılıkla eve dönmek zorunda kalıyor. Bu duruma ise el atan kişi yine Gönül oluyor. Volkan'ın yanına gelerek, Derin'le barışması ve onu eve dönmeye ikna etmesi konusunda adım atmasını ve hatta bunu yapmasını istiyor. Volkan'ın bu düşüşü ise onun kendini giderek daha güçsüz hissetmesine neden oluyor!

Artık gözlerimi açtım Volkan!
Volkan'ın yanından ayrılan Derin, ona olan öfkesini yenemiyor. Zaman içinde yaşadıklarının etkisiyle Volkan'dan uzaklaşan Derin, artık daha sağlam adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu süreçte ise Volkan'la olan güzel günlerin etkisinden de kurtulamıyor. Peki Derin, kararından dönecek mi?

Sen de Volkan'ın lacivertisin!
Haluk ve Gönül arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Gönül, Haluk'un yıllar önceki ihanetini öğrendiğinden beri ondan uzak duruyor. Haluk ise onun gönlünü almaya çalışıyor. İkili arasında sular durulmak bilmiyor. Haluk, Volkan'ın yaptıklarını yadırgarken, Gönül'den gelen tepki ile şoke oluyor!

Asya'yı şoke eden misafir!
Asya'nın kapısına gelen misafir onu tedirgin etti. Hastaneye Asya'ya muayene olmaya gelen Faruk Bey, yeniden ortaya çıkıyor. Asya'ya o dönemde yardım edeceğini ve onun koruyucu meleği olduğunu söyleyen bu kişi, Asya'yı tedirgin ediyor. Peki Faruk Bey, Asya'nın kapısına neden geldi? Asya, bundan sonra ne yapacak?

Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?
Volkan, Asya'nın Sinan'la görüşmelerini iyiden iyiye kıskanmaya başlıyor. Bu duruma tahammül edemeyen Volkan, soluğu Asya'nın evinde alıyor ve onu uyarıyor. Bir oğlunun olduğunu ve ona göre davranması gerektiğini söylüyor. Volkan'ın saçmalıklarına dayanamayan Asya ise onu evden kovuyor. Ancak deliye dönen Volkan, Asya'yı yine yakalıyor ve bu defa Derin'e yakalanıyor.

Ben ölüyorum Haluk!
Haluk'la buluşan Hicran onunla son bir konuşma yapmak istiyor. Hicran, bu buluşma için çok özeniyor ve Haluk'u yanına çağırıyor. Haluk, Hicran'dan yaptıklarının hesabını sormaya kalkıyor. Hicran ise oğlunu Haluk'a emanet ediyor ve kendiyle ilgili çok önemli bir bilgiyi ona veriyor. Haluk ve Hicran'ı baş başa gören Selçuk ise deliye dönüyor.

Ateş çoktan bacayı sarmış!
Sinan'ın vakfa gelişi, yeni dedikodulara da zemin oluşturdu. Başta Cavidan olmak üzere diğer vakıf üyeler Asya ve Sinan'ı birbirine yakıştırdılar. Bu durumdan en memnun olan kişi ise Gönül ve Derin oldu. Cavidan, yine her zaman ki tavırlarıyla dikkat çekmeyi başardı. İşte o anlar...

Derin, evine döndü!
Volkan, Derin'i eve dönmeye ikna ediyor. Derin'in mağaza açılışına kadar ortalığı düzeltmeye çalışan Volkan, Gönül'ün de yardımıyla bunu başarıyor. Volkan'ın bu hamlesi Haluk'u rahatsız etse de kızının mutluluğu için sesini çıkarmıyor. Derin'in bu ani karar değişimi ise herkeste şaşkınlık yaratıyor.

Bahar ve Melih tanışıyor!
Derin'in mağaza açılışına giden Bahar, kapıdan içeri alınmıyor. Davetli listesinde adının olmadığını öğrenen Bahar buna bozulup geri dönecekken, Melih geliyor. Melih'le tanışan Bahar onun sayesinde içeri giriyor. Gönül'ün kardeşi Melih ve Bahar arasında neler olacak?

Eski kocan yapmamıştır değil mi?
Sinan'ın motorunun lastiği patlıyor. Durduğu yerde lastiğin patladığını gören Sinan, bu durumu Asya'ya bildiriyor ve Volkan'ın yapmış olma ihtimalini sorguluyor. Bu durum karşısında çok mahcup olan Asya, Volkan yapmamıştır dese de onun yaptığını tahmin ediyordur. İşte o anlar...

Turgay'ın bozulduğu anlar!
Asya'nın Sinan'la zaman geçirmeye başlaması Turgay'ı üzer. Asya'yla uzun zamandır arkadaşlık eden ve ona karşı hisleri olan Turgay bir anda boşluğa düşer. Bu durumu Asya'ya belli etmemeye çalışır ancak içten içe de onu kaybetme korkusunu yaşar. Peki Turgay, Asya'dan vazgeçecek mi? Asya hayatına nasıl devam edecek?

İnsanlar ne der diye yaşanmaz!
Bahar ve Asya, vakıfta çıkan dedikoduları konuşuyor. Bahar, Asya'nın arkasından sürekli birilerinin konuştuğunu ve onu kimle görseler onla yakıştırdıklarını söylüyor. Asya ise insanların her zaman konuşacağını ve buna aldırış etmediğini söylüyor. İşte Bahar ve Asya'nın o konuşması...

 

SADAKATSİZ VİDEOLARI