X
X

Sadakatsiz 21. son bölüm finalinde Asya intikamını aldı ve Gönül'e izlettiği o video geceye damga vurdu!

11.03.2021 Perşembe 10:22 (Güncellendi: 11.03.2021 - 10:22)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 21. son bölümde Asya, intikam almakta gecikmedi. Volkan'ın videosunu Gönül'e izleten Asya, onu tehdit etti. Hakkında çıkan haberlerden sonra intikam hırsına bürünen Asya, son kozunu finalde kullandı. İşte o sahne! Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Asya, Gönül'e o videoyu izletti!
Sadakatsiz 10 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde hakkında çıkan haberlerden sonra kafası iyice atan Asya, elindeki kozu kullanmaya karar verir. Özellikle Derin'in konuşmalarından sonra buna karar veren Asya, soluğu Gönül'ün yanında alır. Bu haberleri yaptıran kişinin Gönül olduğunu bilen Asya, elindeki videoyu ona izletir ve tehdit eder. Asya'nın bu hareketi ise geceye damga vurur...

Volkan, hastanede kavga çıkardı!
Volkan, gazetelerde çıkan haberi görünce deliye döndü. Öfkesinden ne yapacağını şaşıran Volkan, apar topar hastaneye giderek Asya'nın odasına giriyor. Asya'nın odasında Turgay'ı gören Volkan iyice çileden çıkıyor. Hastanede bir anda kaos oluşuyor. Asya Volkan yüzünden bir kez daha zor durumda kalıyor. Hastane yönetiminden uyarı alıyor.

Asya'ya magazin şoku!
Gönül, Asya'ya tuzak kuruyor. Yerel bir gazetenin yöneticisiyle bir araya gelen Gönül, çıkan haberleri kendi lehine çevirirken, Asya'yı da unutmuyor. Asya'nın Sinan'la vedalaştığı anlarda onların fotoğrafını çeken Gönül'ün adamı fotoğrafı ona gönderiyor. Gönül Asya'nın bu fotoğrafını gazeteye veriyor ve ertesi gün çıkan aşk haberleri Asya'yı yerle bir ediyor.

Biraz da yılın olayını konuşalım!
Cavidan yine Gönül'e sarıyor. Gönül'ün başına gelenler için yanına gelen Cavidan yapacağını yapıyor. Ancak Cavidan'ın gelişini fırsat bilen Gönül, hemen konuyu Asya'ya getiriyor. Onun aşk hayatını konu eden Gönül, bu durumu da yılın olayı ilan ediyor.

Derin'in kaybolmasında Asya şüphesi!
Derin'in ortadan kaybolması bu defa işin içine Asya'yı da çekiyor. Derin'in günlüğünde yazanlar, gözleri Asya'nın üzerinde topluyor. Asya'ya gönderilen yüzük olayın kanıtı oluyor. Derin'in kaybolmasında Asya ve Volkan'ın birlikte plan yaptıkları iddiası gündeme bomba gibi düşüyor. Peki olayın aslı astarı ne çıkacak?

Selçuk, Asya'dan yardım istedi!
Annesinin Nil'le konuşmalarını duyan Selçuk, soluğu Asya'nın yanında alıyor. Onları gizlice konuşurken gören, kulak misafiri olan Selçuk, annesinin kanser olduğunu duyuyor. Son evrede olduğunu öğrenir öğrenmez Asya'dan bu konu hakkında bilgi almaya gidiyor. Annesinin öleceğini anlayan Selçuk, adeta yıkılıyor. Asya ise ona son zamanlarında annesinin yanında olmasını tavsiye ediyor.

Melih, Bahar'dan hoşlandı!
Bahar'ı gördüğü anda ondan etkilenen Melih, tekrar karşılaşıyor. Ali'yi Volkan'ın evine getiren Bahar, burada Melih'le karşı karşıya geliyor. Volkan, Bahar'a teşekkür ederek onu kahve içmeye davet ediyor. Bu arada Bahar ve Melih arasında sohbet başlıyor. Bahar'ı tanımaya çalışan Melih, onu yakın markaja alıyor. Peki ikili arasında neler olacak? Yeni bir aşk başlayacak mı?

Asya'nın başındaki yeni bela!
Asya'nın başından bela eksik olmuyor. Asya'nın eski bir hastası olan Faruk Bey, yeniden ortaya çıkıyor. Çat kapı Asya'nın kapısına gelen ve ona komşu olan Faruk, Asya'yı epey tedirgin ediyor. Sabah koşusunda Faruk ve eşiyle karşılaşan Asya, onlarla sohbet etmek zorunda kalıyor ve bu arada karı koca arasında geçen diyalog onu endişelendiriyor. İşte o anlar...

Gönül'ün çöküşü!
Selçuk'un her şeyi itiraf etmesiyle Gönül, büyük bir şoka giriyor. Herkesin içinde itibarı sarsılan Gönül, kendini eve kapatıyor. Onun gönlünü almak için gelen Haluk'u ise evden kovuyor. Gönül'ü yerle bir eden bu durum, Derin'i de çileden çıkarmaya yetiyor. hırsını babasından alan Derin, ona demediğini bırakmıyor. Geçmişi yüzünden başına bunlar gelen Haluk ise arada kalıyor. Peki Gönül, nasıl toparlanacak?

Çocuklarımın hakkını yedirmem!
Gönül, Haluk'a göz dağı veriyor. Olanlar yüzünden rezil olduğunu ve çocuklarının bu durumdan etkilenmemesi gerektiği konusunda Haluk'u uyarıyor. Selçuk'un para istediğinden ve çocuklarının hakkını onlara yedirmeyeceğinden söz ediyor. Çaresiz kalan Haluk ne yapacağını şaşırıyor. Güçlü duruşundan ödün vermeyen Gönül ise son sözünü söyleyip, gidiyor...

Kolpa kayınbabanın ayakçısı!
Selçuk'u Asya'nın evinden çıkarken gören Volkan, deliye dönüyor. Selçuk'un Asya'nın evinde ne işi olduğunu sorguluyor ve Asya'yı bu konuda uyarıyor. Asya, Selçuk'un başka bir derdi olduğunu anlatsa da Volkan durmuyor. Selçuk'u sıkıştıran Volkan, onu uzak durması için uyarıyor. Ancak Selçuk'un verdiği ayar karşısında nutku tutulan Volkan ona cevap veremiyor.

Şehzademiz ortaya çıktı!
Selçuk'un itirafı gündeme bomba gibi düştü. Bu fırsatı kaçırmayan Cavidan'a ise adeta gün doğdu. Vakıf toplantısında bu konuyu konuşan Cavidan, şimdi de Selçuk'un annesinin kim olduğunu merak etti. Bu konuda da Nil'i gözüne kestirdi. Çıkacak olan haberlerin öncesinde basını eline alan Gönül ise işini şansa bırakmadı. İşte o anlar...

Kendimizi sosyeteye takdim ettik!
Derin'in mağaza açılışında her şeyi itiraf eden Selçuk, bir süre herkesten uzaklaşıyor. Kendiyle baş başa kalan ve olanları gözden geçiren Selçuk, her zaman gittiği yere tekrar dönüyor. Oradaki eski bir tanıdığıyla sohbet eden ve içini ona döken Selçuk, anlattıklarıyla onu da şaşırtıyor.

Herkes ahlak bekçisi olmuş!
Bahar, Mert'le boşanıyor ve bu haberi ailesine vermek için onların yanına gidiyor. Annesiyle konuşan Bahar ondan alığı tepkiyle şoke oluyor. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Bahar, bu durumu Asya ile paylaşıyor. İki arkadaşın da başına gelenler onları aynı acıda buluşturuyor.

SADAKATSİZ VİDEOLARI