X
X

Sadakatsiz 23. son bölüm finalinde Asya'nın Derin'e attığı tokat geceye damga vurdu!

25.03.2021 Perşembe 12:03 (Güncellendi: 15.04.2021 - 10:42)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 23. son bölümde Derin, Asya'dan intikam almak için ona tuzak kuruyor. Bunu anlayan Asya ise daha fazla dayanamayıp, Derin'e tokat atınca ortalık karışıyor. Derin, planını uygulamaya koyarak ortadan kayboluyor!

Derin, Asya’ya tuzak kurdu! Tokatı yedi!
Sadakatsiz 24 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Derin, Asya ve Volkan'ın videosunu montajlatarak internete sızdırdı. Bu olay büyük bir ses getirdi. Asya, internette kendi videosunu görünce deliye döndü. Bunu Derin'in yaptırdığını anladı ve ikili arasında ipler gerildi. Derin, buna rağmen Asya'nın üstüne gelince ise Asya ona tokat attı. Vakıfta yaşanan bu durum herkesi şoke etti!

Ahlaksızlığın kaçıncı seviyesi bu?
Asya, Derin'den hesap sormaya geliyor. Yaydığı videoyu ve ona kurduğu tuzağın hesabını soran Asya, Derin'le tartışmaya başlıyor. Asya'yı görünce sinirleri tepesine çıkan Derin onu evinden kovuyor. İkili arasında sert bir tartışma çıkınca ise araya Volkan giriyor.

Gizem çözülüyor! Derin kayboldu!
Volkan’ın boşanma kararı Derin ve Asya’yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır. Gözünü karartan Derin’in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Resmen aile içi cinayet sebebi!
Cavidan, Gönül'ün başına gelenlerden sonra onu ziyaret ediyor. Tam da o sırada Suna ve Zeynep eve geliyor. Suna'nın elinde bir valizle geldiğini gören Cavidan, Volkan ve Derin'in ayrıldığını anlıyor.

Şimdi gidip Derin'i öldüreceğim!
Volkan'ın öfkesi başına iş açıyor. Derin yüzünden Asya'yla bir türlü arası düzelmeyen Volkan, Bahar'a gidiyor. Ancak o sırada Bahar'ın evinde olan Melih, Volkan'ın konuşmalarına şahit oluyor. Derin hakkında söylediklerini duyan Melih, sert bir tepki gösteriyor. Volkan ise ne yapacağını bilemiyor!

Sinan'dan sürpriz teklif!
Sinan Asya'ya beklenmedik bir teklifte bulunuyor. Eğitmenlik için yurtdışından teklif alan Sinan, yanında Asya'yı da götürmek istiyor. Artık düzenli bir hayat istediğini söyleyen Sinan, Asya'nın aklını karıştırıyor. Peki Asya, Sinan'ın bu teklifine ne yanıt verecek?

Derin çıldırdı, evi birbirine kattı!
Volkan ve Asya'nın videosunu izledikten deliren Derin, soluğu Asya'nın evinde almıştı. Asya'nın evinde ise ikilinin konuşmalarını duyunca şoke oldu. Volkan, Derin'den ayrılacağını söylüyordu. Bunları duyan Derin öfkesini evdeki eşyalardan çıkardı. Volkan'ın tüm kıyafetlerini makastan geçirdi. Eve gelen Volkan olanları görünce şaşkınlığa uğradı. İşte o anlar...

Derin, Gönül'e o videonun hesabını sordu!
Derin ve Gönül'ün de arası açılıyor. Derin, videoyu annesinin telefonunda görünce deliye dönüyor. Neden bundan haberi olmadığını Gönül'den hesap soruyor. Gönül, Derin'in soruları karşısında zor durumda kalsa da kızına kıyamıyor. Anne kız arasında esen soğuk rüzgarlar tersine dönecek mi?

Seni hala seviyorum Asya!
Volkan, Asya'ya kendini affettirmeye çalışıyor. Eski günlere dönmek istediğini söyleyen Volkan Asya'yı ikna etmek için her yolu deniyor. Artık raydan çıkan Volkan, Asya'ya bir anda sarılınca ise kıyamet kopuyor. Asya, onu bir kez daha kovuyor!

Seni öldürürüm Derin!
Volkan iyice çileden çıkıyor. Derin, onu kışkırtmak ve ondan intikam almak için elinden geleni yapıyor. Asya'nın ona yaşattıklarının bin beterini yaşatacağını söyleyen Derin onu Zeynep'le tehdit ediyor. Bir kere daha çocuğuyla sınanmayacağını dile getiren Volkan, sinirden Derin'in boğazına yapışıyor.

SADAKATSİZ VİDEOLARI