X
X

Sadakatsiz 26. son bölüm finalinde Derin ve Asya'yı kaçıran kişi Faruk çıktı!

15.04.2021 Perşembe 11:04 (Güncellendi: 15.04.2021 - 11:04)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 26. son bölümde gizem çözüldü. Asya ve Derin'i kimin kaçırdığı belli oldu. Peki bundan sonra yeni bölümde neler olacak? Sadakatsiz son bölüm yayında! Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Derin'i onlar mı kaçırdı?
Sadakatsiz 14 Nisan Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Derin'in aniden ortadan kaybolmasıyla tüm gözler Volkan ve Asya üzerinde yoğunlaşmıştı. Ancak beklenmedik gelişmeler olayların seyrini kısa sürede değiştiriyor. Asya'ya takıntılı olan Faruk, Derin'i karısıyla birlikte planlayarak kaçırıyor ve kimsenin bilmediği bir yerde tutuyor. Derin, onların elinden kurtulabilecek mi?

Melih, Gönül’den zılgıtı yedi!
Melih'in Bahar'la olan samimiyeti Gönül'ü çileden çıkardı. Bu zor zamanlarda onlar üzgünken Melih'in gönül işlerine yoğunlaşmış olması onu deli etti. Bahar konusunda Melih'i uyaran Gönül, Bahar'ın geçmişini anlatamaya başladı. Melih'i ona karşı dolduran Gönül, amacına ulaşabilecek mi?

Didem ve Derin'in iş birliği ortaya çıktı!
Didem'den şüphelenen Volkan ve Selçuk onun evine gidiyor. Didem'in huyuna giderek olanları öğrenmeye çalışan Volkan, ondan yardım istiyor. Ancak Didem, onlara hiç bir şey anlatmıyor. Derin'le iş birliği yapan Didem, ona ulaşamayınca ise tereddüte düşüyor. Peki Didem, Derin'le yaptıkları planı polise anlatacak mı?

Şoke eden ölüm haberi!
Selçuk'un annesi Hicran vefat ediyor. Hicran'ın ölüm haberi herkesi derinden etkilerken en çok Selçuk üzülüyor. Henüz annesinin varlığına bile alışamamışken onu kaybeden Selçuk, teselliyi Nil ve Asya'da buluyor. Peki bundan sonra Selçuk'u nasıl bir hayat bekliyor? Haluk, Selçuk'a destek olacak mı?

Faruk, Asya'yı kaçırdı!
Faruk, sonunda Asya'yı kaçırıyor. Asya'ya takıntılı olan Faruk, önce onu takip ediyor sonra ise bayıltıp, Derin'le aynı yere götürüyor. Kendine geldiğinde şoka giren Asya, Derin'i de yanında görünce büyük bir korkuya kapılıyor. Peki her ikisini de kaçıran Faruk'un amacı ne? Öte yandan Faruk'un robot resmi Melih'in eline geçiyor. Faruk'u bulabilecekler mi?

Bütün bunları Derin kurguladı!
Yaşanan son süreçte olanları gözünün önüne getiren Volkan, her şeyi Derin'in planladığını düşünüyor. Parçaları birleştirdikçe kafasında her şey yerli yerine oturan Volkan, bu durumu Asya'ya anlatıyor. Asya, Derin'in bu kadar ileri gidebileceğine ihtimal vermese de bu durum onun da kafasını karıştırıyor.

Asya'yı bir kere daha kaybettim!
Derin'in hamile olduğunu öğrenen adeta yıkılıyor. Asya'ya her şeye yeniden başlama umudunu bu haberle tamamen kaybeden Volkan, Bahar'la dertleşiyor. Bu haberin tüm planların alt üst ettiğini ve Asya'yla artık kavuşamayacaklarını söylüyor. Peki Asya da Volkan gibi mi düşünüyor. Bu bebek ikili arasında nasıl bir etki yaratacak?

Asya, Sinan'ın teklifini kabul edecek mi?
Avusturya'ya giden Sinan, Asya'ya bir teklifte bulunuyor. Onunla yeni bir hayat başlayıp, tüm olanları arkasında bırakıp gelmesini söylüyor. Olanlardan sonra iyice gücünü kaybeden Asya ise bu teklife sıcak bakıyor. Peki Sinan ve Asya her şeyi geride bırakıp, gözlerden uzak bir hayat sürebilecek mi?

Asya'nın intikamını alacağız!
Faruk ve eşi Nazan, Derin'i kaçırıyor. Derin'e gazetede çıkan haberi gösteren Nazan, onun damarına basıyor. Gazetede kızı Zeynep'i Asya'nın kucağında gören Derin, çılgına dönüyor. Nazan, Asya'nın intikamını alabilmek için Derin'in canını bu şekilde yakmaya çalışıyor. Peki Nazan ve Faruk'un bu planı onları ele verecek mi?

Bahar, Melih'ten ayrıldı!
Melih'in Bahar'a karşı olan ön yargıları aralarındaki bağı tamamen koparıyor. Melih, Gönül ve Derya'nın anlattıklarından sonra kendini geri çekiyor. Bu durumu anlayan Bahar onunla konuşup, sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Melih'in bu tavrı ve tutumu karşısında kırılan Bahar, bundan sonra onunla görüşmemeleri gerektiğini söylüyor.

SADAKATSİZ VİDEOLARI