X
X

Sadakatsiz 7. bölümde Volkan'ın Asya'ya açtığı savaş herkesi şoke etti!

19.11.2020 Perşembe 11:05 (Güncellendi: 26.11.2020 - 10:00)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz son bölümde Asya ve Volkan arasında ipler gerildi. Volkan'ın ihanetinin üstüne bir de onun aile sırlarını ifşa etmesi ortalığı ayağa kaldırdı. Asya'nın Volkan'a tokat attığı sahne, arkadaşlarından aldığı intikam gecenin en çok konuşulan anlarından oldu. Sadakatsiz 7. Bölümde neler oldu? Sadakatsiz 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VOLKAN, DERYA'DAN HESAP SORDU!
Sadakatsiz 18 Kasım Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Derya'nın her şeyi bildiğini öğrenen Volkan, ondan da hesap soruyor. Asya'nın bu durumdan haberdar olduğunu ve bunu bile bile ondan saklamasını kabullenemiyor. Asya ve Volkan arasında kalan Derya ise kendini açıklamaya çalışıyor. Öfkeden gözü dönen Volkan, Derya'ya Asya'nın değil kendinin arkadaşı olduğunu hatırlatıyor. Onun tarafından da ihanete uğradığını söylüyor. Bütün bu kargaşa arasında sıkışıp kalan Derya ise Volkan'a cevabını veriyor. Bunca zaman onunla da Asya'yla da konuştuğunu, bu durumu çözmek için uğraştığını söylüyor ancak Volkan'ı ikna edemiyor.

ASYA'YA KARALAMA KAMPANYASI!
Selçuk ve Volkan birlik olup, Asya'ya bir karalama kampanyası düzenliyor. Sabah hastaneye geldiğinde büyük bir şok yaşayan Asya, neyle karşı karşıya olduğunu anlayamıyor. Selçuk, Volkan'la konuşup, Asya'nın neler çevirdiğini bir bir ona anlatıyor. Hastanede Nil'i kullanıp, ona Volkan'ı takip ettirdiğini ve karşılığında uyku ilacı yazdığını söylüyor. Sosyal medyada da Asya hakkında binlerce karalayıcı yorum çıkıyor. Hastane yönetimi duruma el atıyor. Asya ise Volkan ve Selçuk karşısında zor anlar yaşıyor. Peki Asya, kendini nasıl aklayacak? Bu zorlu durumun içinden nasıl çıkacak? 

ASYA'NIN VOLKAN'A ATTIĞI TOKAT OLAY OLDU!
Sadakatsiz 18 Kasım Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya'nın Volkan'a tokat attığı sahne olay oldu. Volkan, Asya'yı geçmişinden vurmaya çalıştı. Yaşadıklarının ağırlığıyla kahrolan Asya, Volkan'dan gelen bu darbeyle sarsıldı. Volkan, sırf Ali'nin velayetini alabilmek için Asya'nın geçmişinde yaşadıklarını ve aile sırlarını ortaya dökerek, ona karşı kullandı. Asya için psikolojik rapor talep etti. Asya, onun bu kadar ileri gidip, çirkinleşmesi karşısında daha fazla sabır gösteremedi. Asya, dayanamayıp Volkan'a tokat attı. Herkesin gözü önünde yaşanan bu anlar ise çok konuşuldu... İşte Asya'nın Volkan'a tokat attığı o sahne... 

ASYA'YA HASTANEDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI!
Asya, hakkında çıkan yalan haberler sonrasından hastane yönetimi tarafından uzaklaştırma alıyor. Selçuk'un ifadeleri ve sosyal medyada yer alan haberler Asya'yı derinden sarsmaya yetiyor. Tüm bu iftiralar karşısında şok olan Asya, her ne kadar kendini ifade etmeye çalışsa da yönetim bu duruma kayıtsız kalamıyor. Asya, hastaneden ayrılmak zorunda kalıyor. Süresiz izne gönderilen Asya, odasından eşyalarını da toplayarak ayrılıyor. Peki bu ayrılık geçici mi olacak yoksa Asya tamamen hastaneden ayrılacak mı?

NİL, SELÇUK'U YANINDAN KOVDU!
Selçuk'un Asya'ya yaptıklarını öğrenen Nil, öfkeden deliye dönüyor. Asya'ya verdiği zararı kabul edemeyen Nil, Selçuk'u adeta yerin dibine sokuyor. Onun yüzünden Asya'nın hastaneden ayrıldığını ve Asya'nın böyle bir şeyi haketmediğini söylüyor. Selçuk konusunda artık eskisi gibi olmayan Nil, restini çekiyor ve Selçuk'u yanından kovuyor! İşte o anlar...

BAHAR VE DERYA'YI DÜŞÜNCELER ALDI!
Bahar ve Derya olanlardan sonra bir araya geliyor. Bunca şeyin sonunda Asya tarafından nasıl hedef haline geldiklerini konuşuyorlar. Bahar, Asya'ya olan öfkesini kusuyor. Derya ise bu dönemde hem Asya'yla hem de Volkan'la konuştuğunu ve aralarını düzeltmeye çalıştığını ancak şimdi ikisi tarafından da dışlandığını söylüyor. Bahar ise onun tarafsız durarak kaybettiğini ileri sürüyor. Asya'nın Mert'le birlikte olmasını içine sindiremeyen Bahar, ondan bunun hesabını soracağını söylüyor. Peki Bahar ve Derya, bundan sonra nasıl bir yol izleyecek?

ALİ, OKULDA KAVGAYA KARIŞIYOR!
Volkan ve Asya, Ali'nin öğretmeni tarafından aranıyor. Ali'nin son zamanlarda sürekli sorun çıkardığını ve kavgalar ettiğini söylüyor. Volkan ve Asya'yla yüz yüze görüşen öğretmen, onlara olan biteni soruyor. Asya da Volkan'la boşanmak üzere olduklarını ve Ali'nin de bu durumu hissetmiş olabileceğini söylüyor. Ali'nin bu tavırları yüzünden Volkan'la tartışmaya giren Asya, ailesinin dağılmasına onun ihanetini gerekçe gösteriyor. Ali'nin bu hale gelmesine onun sebep olduğunu söylüyor. Volkan ise ne pahasına olursa olsun oğlunu ona bırakmayacağını ve elinden geleni yapacağını söylüyor. Peki iki ateş arasında kalan Ali, ne yapacak?

VOLKAN'IN PROJESİ BATIYOR MU?
Volkan'a bir şok da Haluk'tan geliyor. Haluk, Derin'le Volkan'ın ilişkisini öğrendikten sonra ona yaptığı yatırımdan vazgeçiyor. Volkan'ın tek güvencesi olan bu yatırım, ona büyük bir sıkıntı yaratıyor. Ali'nin velayeti için iş durumunun iyi olması gerektiğini söylüyor. Derin'le bu durumu paylaşan Volkan, ne yapacağını bilemiyor. Derin, Volkan için bu işin neden bu kadar önemli olduğunu anlıyor. Peki Volkan, bu büyük zararı nasıl kapatacak, kendine yeni yatırımcılar mı arayacak? 

DERİN, BABASINA VOLKAN İÇİN YALVARDI!
Volkan'ın projesinden çekilen Haluk, Derin'le karşı karşıya kalıyor. Derin, babasından yardım istiyor. Volkan için bu projenin çok önemli olduğunu ve projeden çekilmemesi gerektiğini söylüyor. Derin'i Volkan için bu kadar çabalarken gören Haluk ise küplere biniyor. O adam için kızının düştüğü bu durum Haluk'u öfkelendiriyor. Derin ise tüm çaresizliğiyle babasından son bir iyilik istiyor. Olanlardan sonra hem Derin'e hem de Volkan'a tepkili olan Haluk, kızının bu yardım talebine nasıl cevap verecek? Derin, babasını ikna edebilecek mi? Volkan, bu durumlardan nasıl etkilenecek?

HALUK, ASYA TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYOR!
Asya, yeni bir hamle yapıyor ve elini güçlendirmek için Haluk'un kapısını çalıyor. Haluk'la iş birliği yapmaya karar veren Asya, ona bir teklifle gidiyor. Volkan'ın projesinden çekilmemesi gerektiğini söylüyor. Haluk, Asya'nın neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyor ancak sonrasında işin rengi belli oluyor. Haluk'un adının yolsuzluğa karışma ihtimali her şeyi alt üst ediyor. Asya, bu projeden beraber faydalanacaklarını ifade ediyor. Eğer dediklerini yapmazsa da mahkemede onun kızının kocasıyla ihanetini kanıtlayacağını ve ailelerine bu durumun zarar vereceğini söylüyor. Haluk, Asya'nın bu tehdidi ile öfkelense de onun dediklerini yapmak zorunda kalıyor.

HALUK, VOLKAN'I OFİSİNDE YERİN DİBİNE SOKTU!
Haluk, Volkan'ın ofisini basıyor. Bağır çağır bir halde ofise giren Haluk, Volkan'a demediğini bırakmıyor. Herkesin içinde onu rezil ediyor. Volkan, Haluk karşısında siniyor ve ona cevap veremiyor. Haluk, olanları anlatıyor. Asya'nın onu tehdit ettiğini, proje gelirinin de Asya'ya gideceğini söylüyor. Volkan bir kez daha şok yaşıyor. Öte yandan Derin'in de babasından yardım istemesi Haluk'u deliye çeviriyor. Volkan ve Haluk arasında ipler iyice geriliyor. Volkan, Haluk sayesinde Asya'nın neler yapabileceğini de görmüş oluyor... 

TURGAY'DAN ASYA'YA SÜRPRİZ DESTEK!
Asya'nın başına gelenlere kayıtsız kalamayan Doktor Turgay, harekete geçiyor. Onun hakkında yazılanların iftira olduğunu kanıtlamak ve onu tekrar işine döndürmek için Asya'nın asistanı ile bir iş birliği yapıyor. Asya'nın asistanına verdiği fikir ile önemli bir adım atan Turgay, bu işin peşini bırakmıyor. Asistan, Turgay'ın yönlendirmesiyle Nil'i buluyor. Nil'e hastaneye gelip olan biteni anlatmasını ve Asya'nın aklanmasını istiyor. Nil de bu durumu seve seve kabul ediyor. Peki Nil'in anlattıklarından sonra Asya, işinin başına dönebilecek mi? Asya, Turgay'ın bu jestini öğrendiğinde ne yapacak?

MERT, BAHAR'DAN BİR ŞANS DAHA İSTİYOR!
Bahar'la ayrılık yoluna giren Mert, ona kendini affettirmeye çalışıyor. Bahar'ı aldatan ve onun tarafından evden kovulan Mert, ailesinin dağılmasını istemiyor. Bahar'ı sevdiğini anlayan Mert, ona kendini affettirme konusunda Derya'dan yardım istiyor. Bahar için akşam yemeği hazırlamaya başlıyor. Eve gelen Bahar, Mert'in bu çabasını görüyor. Mert, çocuk sahibi olmak istediğini ve Bahar'dan ona bir şans vermesini istiyor. Peki Bahar, Mert'i affedecek mi? Olanların üstüne bir çizgi çekip yoluna devam edecek mi yoksa Mert'i hayatından çıkaracak mı?

VOLKAN, DAHA DA ÇİRKİNLEŞİYOR! ASYA'YA SAVAŞ AÇIYOR!
Volkan, öfkesini çıkarmak üzere Asya'nın yanına geliyor. Volkan' evden kovan Asya, onu dinlerken kendini zor tutuyor. Volkan gittikçe daha da çirkinleşmeye başlıyor. Onun bu hallerini gördükçe soğuyan Asya ise artık onu istemediğini fark ediyor. Volkan, oğlunu alabilmek için her şeyi yapacağını söylüyor. Asya'ya yapacaklarından sonra ise onun bu şehri terk edeceğini ve onu bitireceğini söylüyor. Asya, güçlü durmaya çalışsa da Volkan'ın bu tavrı onu itiyor. İkili arasında bir savaş başlıyor. Peki bu savaşın galibi kim olacak? 

Sadakatsiz 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 8. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yeni bölümde olacaklar ise şimdiden merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanı gelir gelmez bu sayfada olacak.... Takipte kalın...

SADAKATSİZ VİDEOLARI