X
X

Sadakatsiz 8. son bölüm finalinde Asya'dan Volkan'ı yakacak tehlikeli plan!

26.11.2020 Perşembe 10:36 (Güncellendi: 26.11.2020 - 10:36)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 8. son bölüm final sahnesinde Asya, yaptığı tehlikeli planla Volkan'ı alt etti! Herkesi ekrana kilitleyen Asya'nın tehlikeli planı geceye damga vurdu. Öte yandan Derin'e yardım etmesi ve onu hastaneye götürdüğü sahneler de çok konuşuldu. Peki Sadakatsiz 9. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

ASYA, TEHLİKELİ PLANIYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI!
Sadakatsiz 25 Kasım Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya ve Volkan arasında çıkan tartışma arbedeye dönüşüyor. Ali’yi alıp kaçan Asya eve dönüyor. Peşlerinden giden ancak onları bulamayan Volkan, eve gidiyor. Asya, Ali’yi öldürdüğünü ima ediyor. Volkan, onu ağzından çıkanlarla deliye dönüyor. Oğluna zarar vermesini kabullenemeyen Volkan’ın gözü dönüyor ve Asya’nın üzerine gidiyor. İkili arasında kavga büyüyünce Asya yere düşüyor ve başını çarpıyor. Tam da o anda Ali geliyor ve annesinin o halini görünce babasından uzaklaşıyor. Peki Asya amacına ulaşabilecek mi?

ASYA, GERÇEKLERİ ALİ'YE ANLATIYOR!
Asya, her şeyi Ali'ye anlatıyor. Olayların artık önüne geçemeyen Asya, Ali'yi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalıyor. Volkan, Ali'yi ondan alacağını ve Asya'nın yaptıklarını anlatacaklarını söylüyor. Asya, daha fazla zaman kaybetmek istemiyor ve Ali'yi okuldan aldığı gibi gidiyor. Onların peşine düşen Volkan, bir süre sonra izlerini kaybediyor. Asya, Ali'yi geri kazanabilecek mi? Yoksa Ali'nin gözü önünde bir hata mı yapacak?

ASYA'DAN KOCA YÜREKLİ HAREKET!
Asya'nın evini basan Derin'in sancılanması ile imdadına yine Asya koşuyor. Asya'nın yaptıklarına karşı öfke dolan Derin, soluğu onun evinde alıyor. Asya'nın evine gidip, onunla hesaplaşmaya çalışan Derin öfkesine yenik düşüyor. Asya, ona karşı sakin tavrını korusa da Derin'in fevri çıkışları ona zarar veriyor. Bir anda sancısı olan Derin, rahatsızlanıyor. Asya, onu aldığı gibi hastaneye götürüyor. Hastanede olanlar ise bambaşka bir duruma yol açıyor. Derin, kendi öfkesinin kurbanı oluyor.

 

ALİ, VOLKAN'I DERİN'İN EVİNDE BULUYOR!
Asya, Ali'yi Derin'in evine bırakıyor. Olanların farkında bile olmayan Ali, Derin'in kapısını çaldığında ise şok oluyor. Babasının neden o evde olduğunu anlayamıyor. Volkan, beklenmediği bir durumun içinde kalıyor. Onu bu duruma sokan Asya'ya daha da bileniyor. Ali ise Derin'in kim olduğunu ve neden o evde babasının da olduğunu sorgulamaya başlıyor. Volkan da annesiyle kavga ettikleri için eve gelemediğini ve Derin'in bir arkadaşı olduğunu söyleyerek kendini savunuyor. Peki gerçekler ne zaman ortaya çıkacak?

ASYA'NIN CANI ÇOK YANIYOR!
Volkan’ın Ali’yi kendi yanına çekme çabaları Asya’yı tedirgin ediyor. Oğlunu da kaybetmeyi göze alamayan Asya kendi kendiyle baş başa kalıyor. İç sesi onun canını yakmaya başlıyor. Asya giderek daha çok yara aldığı bu savaştan galip çıkabilecek mi?

VOLKAN VE DERİN ARASINDA YENİ KRİZ!
Volkan’ın işleri sarpa sarıyor. Yaşadığı maddi krizler yavaş yavaş Derin’le olan ilişkisine de yansıyor. Derin, Asya’nın ona söylemiş olduğu ve babasının parası yüzünden Volkan’ın onunla olduğu sözlerini hatırlıyor. Derin bu sözleri hafızasına kazıyor ve kendi içinde şüpheye düşüyor. Peki Derin ve Volkan arasında çıkan bu kriz nasıl son bulacak?

MERT VE BAHAR CEPHESİNDE SÜRPRİZ GELİŞME!
Bahar'a ettiği ihanet yüzünden ayrılık eşiğine gelen Mert, yine dört ayak üstüne düşüyor. Bahar, bu defa Mert'i affetmeyeceğini söyleyerek onu evden gönderiyor. Ancak aynı günün akşamı Bahar'ın annesi aniden onların yanına geliyor. Bahar, annesine Mert'le ayrılacaklarını söyleyemiyor. Bu durumu fırsat bilen Derya ise hemen Mert'e haber veriyor. Mert, fırsattan istifade eve geliyor ve Bahar'la yeniden birlikte olabilmek için onun oyununu bozmuyor. Peki Mert, bu fırsatı iyi değerlendirebilecek mi? Bahar, onu tekrar affedecek mi?

 

GÖNÜL'DEN VOLKAN'A DESTEK GELİYOR!
Gönül'den Volkan'a beklenmedik bir destek geliyor. Gönül, Derin ve bebeği için Volkan'ı kabul etmek zorunda kalıyor. Haluk'un sert çıkışlarına rağmen onu da yumuşatmaya çalışan Gönül, farklı bir plan yapıyor. Kızının mutluluğu için her şeyi yapmaya hazır olan Gönül, önce Haluk'la sonra da Volkan'la konuşuyor. Volkan'a artık birlik olmaları gerektiğini ve onun yanında olacağını söylüyor. Gönül tarafından gelen bu yardım teklifi ise Volkan'ı güçlendiriyor. Peki Gönül'ün aklında nasıl bir plan var? 

BAHAR VE DERYA'NIN BÜYÜK PİŞMANLIĞI!
Bahar ve Derya geldikleri noktadan duymuş oldukları rahatsızlıkları konuşuyorlar. Bahar, Mert'in onu Asya ile aldatmasından, Volkan'ın ihanetine göz yummalarına kadar her konuda hata yaptıklarını söylüyor. Bu zamana kadar Volkan'ın yanlışlarına ortak olduklarını ve günün sonunda onların da bu durumun kurbanı olmaları olayların rengini değiştiriyor.

ALİ'NİN ÖFKESİ ASYA'YI YIKTI!
Anne ve babası arasındaki gerginliğin farkında olan Ali, artık bu duruma dayanamıyor. Volkan'ın eve gelmemesinden ve Moskova yalanından şüpheleniyor ancak annesinden de sorularının karşılığını alamıyor. Babasının eve gelmeme nedeninin Asya'nın onu istemeyişine bağlıyor. Kapının kilidini de değiştiren Asya, Ali'nin iyice dikkatini çekiyor. Ali, bu durumun annesi Asya yüzünden yaşandığını düşünerek onu suçluyor. Ali'nin bu halleri Asya'yı derinden yaralıyor. Asya, gerçekleri ona nasıl anlatacak?

 

VOLKAN VE TURGAY YUMRUK YUMRUĞA!
Asya'nın başına gelenler Turgay'ın dikkatini çeker. Turgay ve Asya, hastanenin bahçesinde konuşurlar. Asya, yardımlarından dolayı ona da teşekkür eder. Tam da bu sırada öfkeden deliye dönen Volkan hastaneye gelir. Turgay'la Asya'yı görünce içten içe daha da sinirlenir. Asya'yı Derin'e saldırmakla itham eder. Onun üzerine gitmeye başlayınca ise Turgay kayıtsız kalamaz. Volkan'ı sakinleştirmeye çalışır ancak ikili arasında bir anda tansiyon yükselir. Volkan ve Turgay birbirine girer. Pek bundan sonra neler olacaktır? Volkan, bu durumu bile kullanacak mıdır?

 

DERİN, NİL'DEN HESAP SORDU!
Derin, Nil'in çalıştığı yeri buluyor ve onunla yüzleşiyor. Nil'den hesap soran Derin, tek hatasının aşık olmak olduğunu söylüyor. Nil'e de Asya'nın bir kuklası olduğunu ve kötü biri olduğunu söylüyor. Derin, içindeki öfkeyi bu şekilde bastırmaya çalışsa da Nil'i etkileyemiyor. Nil de Volkan'ın ikili oynadığını söyleyerek Derin'i bir kez daha uyarıyor. Ancak bu konuşma burada kalıyor...

VOLKAN, BAHAR'DAN DA VETO YEDİ!
Volkan, mahkemede şahitlik etmesi için Bahar'ın kapısını çalıyor. Ancak Bahar'dan beklemediği bir çıkışla karşı karşıya kalıyor. Mert'ten de ayrılmaya karar beren Bahar, ihanet konusunda artık eskisinden daha sert davranıyor. Volkan'ın hata yaptığını ve artık ona yardım etmeyeceğini söylüyor. Volkan ise Bahar'ın arkadaşı olduğunu ve onun yardımına ihtiyacı olduğunu söylüyor. Ancak Bahar için bu sayfa çoktan kapanmış oluyor. Volkan, onun tarafından da yalnız kalıyor...

ASYA VE BAHAR ARASINDAKİ BUZLAR ERİYOR MU?
Volkan'ın yardım isteğini reddeden Bahar, Asya'nın yanına gidiyor. Olan bu durumu ona anlatıyor ve Volkan'ın Ali'yi alabilmek için ondan yalancı şahitlik yapmasını istediğini söylüyor. Asya, duydukları karşısında artık şaşırmıyor. Bahar, Asya'ya Volkan'ın bu teklifini kabul etmediğini ve ona yardım etmeyeceğini söylüyor. Bahar'ın bu tutumu Asya'yı yumuşatıyor. Asya, Bahar'dan tüm olanlar için özür diliyor. Peki bu durum ikili arasındaki buzları eritecek mi?

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz son bölüm ardından 9. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Sadakatsiz 9. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

SADAKATSİZ VİDEOLARI