X
X

Sadakatsiz 9. son bölüm finalinde Volkan'ın olaylı partisinde Asya krizi!

10.12.2020 Perşembe 10:39 (Güncellendi: 10.12.2020 - 10:39)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 9. son bölüm final sahnesinde Volkan'ın iki yıl sonra dönüşü Asya'nın huzurunu kaçırdı! iki yıl aradan sonra Derin'le Tekirdağ'a dönen Volkan, gücüne güç katıp tekrar Asya'nın karşısına çıktı. Volkan'ın adeta gövde gösterisine dönen ev partisinde ise Asya'nın gelişiyle kriz yaşandı. Derin, Asya'yı evden kovdu ancak Asya'dan gelen hamle herkesi şaşırttı! İşte o sahneler.... Sadakatsiz 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

ASYA, AMACINA ULAŞTI!
Sadakatsiz 9 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya, Volkan'dan intikamını alıyor. Volkan'ın ona yaptıklarının bedelini ödetmek için kusursuz bir plan yapan Asya, oğlu Ali'yi tamamen kendi yanına çekiyor. Annesini yerde kanlar içinde gören Ali, o andan itibaren babasından uzaklaşıyor. Asya, bundan sonra oğlu ve kendi için bir yaşam hayali kuruyor. Asya'yı bu hale getiren Volkan ise dersini alıyor ve polisler tarafından evden uzaklaştırılıyor. Asya'nın planı işe yarıyor ve sonunda zaferine ulaşıyor. İşte o anlar...

HALUK, ASYA'DAN NE İSTİYOR?
Haluk, Asya'nın ayağına kadar gelip özür diliyor. Yaşanan olaylardan dolayı ne kadar mahcup olduklarını anlatan Haluk, Asya'dan af diliyor. Peki Derin adına da özür dileyen Haluk Bey'i Asya'nın evine getiren asıl şey ne? Bu süreçte yaşananlar Haluk Bey'e nasıl bir karar aldırdı? Asya, onun teklifi karşısında ne yapacak?

BİLİYORUM BİR GÜN GERİ DÖNECEKSİN!
Volkan'la yollarını ayıran Asya, kendi içinde hesaplaşmaya başlıyor. Volkan ve Derin'i birlikte gören Asya için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Volkan'ın bir gün pişman olup ona döneceğinden de emin olan Asya, neden bu hale geldiklerinin sorusunu kendine soruyor. Ancak o zaman kaldıkları yerden devam edemeyeceklerini, birbirlerini affedemeyeceklerini de düşünüyor. Asya kendi iç sesiyle bakın neler konuşuyor...

DERİN, BABASINDAN SON BİR ŞANS İSTİYOR!
Derin ve Haluk karşı karşıya geliyor. Babasıyla konuşmak isteyen Derin, aralarındaki küslüğün son bulmasını ve Volkan'la ona bir şans vermesini istiyor. Derin'in kredi kartını iptal eden Haluk, artık Volkan'ın ilgilenmesi gerektiğini söylüyor. Derin'in bu kadar aciz bir duruma düşmesi Haluk'u çileden çıkarıyor. Derin, Volkan içi babasına yalvarıyor. Haluk ise Volkan'ın nasıl bir adam olduğunu ve onu bu duruma düşüren bir adamla asla konuşmayacağını söylüyor. Derin'in bu halleri karşısında çok üzüldüğünü de dile getiren Haluk, onu affedemiyor. Gönül ise kızıyla bağını hiç bir zaman koparmıyor ve ona olan desteğini aynen devam ettiriyor.

ALİ, BABASIYLA KARŞI KARŞIYA!
İki yıl aradan sonra babasını karşısında gören Ali, ne yapacağını bilemiyor. O olaydan sonra Amerika'ya giden ve iki yıl orada kalan Volkan, Tekirdağ'a geri dönüyor. İlk iş olarak da oğlunu ziyaret ediyor. Ali, babasına karşı mesafeli duruyor. Ondan bunca zamanın hesabını sorarcasına uzak duran Ali, bundan sonra nasıl bir şeyin onu beklediğini de bilmiyor. Volkan, oğluyla ayrı geçen zamanların telafisini yapacağını ve artık hep birlikte olacaklarını söylüyor. Peki bu durum Ali'yi nasıl etkileyecek?

ASYA'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!
Ali, annesi için sürpriz bir doğum günü partisi düzenliyor. Tüm arkadaşlarını bir araya toplayan Ali, Asya'nın doğum gününde ona bu davranışıyla en güzel hediyeyi veriyor. Volkan'dan sonra toplanma sürecine giren Asya'ya bu sürpriz ilaç gibi geliyor. Asya, yalnız olmadığını ve yanında onu destekleyen insanların olduğunu bir kez daha hatırlıyor. İşte Asya'nın uzun zaman sonra yüzünü güldüren o sürpriz...

İKİ YIL SONRA İLK KARŞILAŞMA!
Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır. Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır. Volkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadele artık tamamen bitmiş midir? Yoksa baştan yazacakları hikaye, onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturacak mıdır? İki yıl sonra Asya'nın karşısına çıkan Volkan'ın planı nedir?

GÖNÜL, ASYA'YA NİSPET YAPIYOR!
Gönül, Asya'ya öyle bir nispet yaptı ki... Asya ile hastanenin bir sağlık toplantısında karşılaşan Gönül, davranışlarıyla herkesi şoke ediyor. İnsanların içinde Volkan'ın başarılarından bahseden Gönül, onu ve kızını övmeye başlıyor. Sırf Asya'yı rahatsız etmek için bunları yapan Gönül, oradakileri de hafta sonu verecekleri partiye davet ediyor. Asya ise onun tüm bu davranışlarına karşılık sessiz kalmayı tercih ediyor.

ESKİ DOSTLAR DÜŞMAN OLACAK MI?
Volkan, iki yıl aradan sonra dönüyor ve tek tek eski dostlarını ziyaret ediyor. Derya'nın yanına giden Volkan onu partiye davet ediyor. Bahar ve Mert'i de unutmayan Volkan, onları da yanında görmek için evlerine gidiyor. Bahar, Volkan'a karşı soğuk ve mesafeli davranıyor. Bu süreçte dostlarıyla da arası bozulan Volkan, bu vesileyle onlarla aralarındaki buzları eritecek mi yoksa onlar için de ayrı bir intikam planı mı var?

VOLKAN, SELÇUK'LA NE PLANLIYOR?
Volkan yine bir işler karıştırıyor. Bu defa yanına tehlikeli birini de alıyor. Nil'den ayrıldıktan sonra içini intikam hırsı bürüyen Selçuk'un Volkan'la yolları kesişiyor. Volkan, onu bu defa bir işi için kullanıyor ve karşılığında ona para veriyor. Peki Selçuk'un yeni görevi ne? Volkan ve Selçuk neyi planlıyor?

ASYA'NIN AKLI KARIŞIYOR!
Volkan'ın geri dönmesi ve Asya'nın karşısına daha güçlü bir şekilde çıkması onun aklını karıştırıyor. Volkan'ın iki yıl içinde büyük başarılar elde etmiş olması ve güçlenerek dönmesi Asya'yı mutsuz ederken aynı zamanda da düşündürüyor da... Volkan, bu durumu Asya'nın gözüne sokmak için ise elinden geleni yapıyor. Peki Asya, bundan sonrası için ne yapacak? Volkan'ın gelişi onun düzenini bozacak mı?

TURGAY, ASYA'YI MOTİVE EDİYOR!
Turgay, geçen süre zarfında Asya'yla olan arkadaşlığını ilerletiyor. Asya'ya terapi de veren Turgay onun zor zamanlarını ona destek olarak atlatmasına yardım ediyor. Ancak Volkan'ın dönüşüyle Asya'nın huzuru yeniden kaçıyor. Asya'yı akşam yemeğine davet eden Turgay, gecenin sonunda kendini ummadığı bir yerde buluyor.

VOLKAN'IN PARTİDE GÖVDE GÖSTERİSİ VE ŞOK FİNAL!
Volkan ve Derin, Tekirdağ'a dönüşlerini bir parti ile kutlamaya karar veriyor. Bu partide tüm dostlarını yanında toplayan Volkan ve Derin, adeta gövde gösterisi yapıyor. Tüm bunları aslında Asya'nın gözüne sokmak için yapan Volkan, Ali'yi de kullanıp, Asya'yı eve getirtmeyi başarıyor. Ali'ye ulaşamayınca mecburen partiye gelen Asya ise Volkan'ın konuşmasına denk geliyor. Volkan, Asya'ya meydan okuyor.

Sadakatsiz 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Sadakatsiz 10. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında neler olacak?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

SADAKATSİZ VİDEOLARI