X
X

Sadakatsiz yeni fragman yayınlandı! Gönül'ü yıkan haber! Son bölümde neler oldu?

18.02.2021 Perşembe 10:08 (Güncellendi: 23.02.2021 - 01:57)

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 18. son bölümde Volkan, Asya'nın kapısına dayanıyor ve pişmanlığını itiraf ediyor. İkili arasında beklenmedik bir yakınlaşma oluyor. Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğrendi. Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

VOLKAN, ASYA'YA MI DÖNÜYOR?
Sadakatsiz 17 Şubat Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Derin'le evde yaşanan büyük kavgadan sonra kendini dışarı atan Volkan, şok bir hamle yapıyor. Yaptıklarından pişman olan ve Asya'yla yeniden birlikte olmak isteyen Volkan, söyledikleriyle şoke ediyor. Bu olanları şaşkınlıkla izleyen Asya ise dik duruşundan ödün vermiyor. Volkan bu uzaklığa daha fazla dayanamıyor ve Asya'ya doğru yaklaşıyor. Bu tehlikeli yakınlaşma sonun başlangıcı mı olacak? Volkan, Asya'ya dönecek mi? Asya, onun duygularına karşılık verip, yeniden affedecek mi?

VOLKAN VE DERİN'İN BÜYÜK KAVGASI!
Volkan ve Derin birbirine giriyor. İkili arasında çıkan tartışma bir anda seslerin yükselmesiyle kavgaya dönüşüyor. Derin, Volkan'ın sürekli ortadan kaybolmasına ve onunla ilgilenmemesine tepki gösteriyor. Derin'in bu baskılarından çok sıkılan Volkan ise artık bu durumlardan çok sıkıldığını ve onu rahat bırakmasını söylüyor. Derin ve Volkan aşkı yerini büyük kavgalara ve gerginliklere bırakıyor. Peki bu kavgalar son bulacak mı, yoksa Volkan Derin'i de mi terk edecek?

DERİN, SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR!
Asya'yla konuştuktan sonra Volkan'ı kaybetme korkusu yaşayan Derin, sinirlerine hakim olamıyor. Volkan'ın eve geç gelmeleri, sürekli bir bahaneyle Asya'ya gitmelerinden sıkılan Derin, mutsuzluğunu daha fazla saklayamıyor ve annesinden yardım istiyor. Gönül, Derin'in yanına gelerek onu sakinleştirmeye çalışıyor. Öfkeden deliye dönen Derin, düşündükçe sinirleri daha da bozuluyor ve krize giriyor. Volkan'la son zamanlarda üst üste yaşadıkları bu olaylar yüzünden kaybetme düşüncesi onu fazlasıyla yıpratıyor. İşte Derin'in sinir krizi geçirdiği o sahneler... 

ASYA'NIN DÖNÜŞÜ MORALLERİ BOZDU!
Asya'nın gitmekten vazgeçmesi ve vakıftaki görevine de devam etmesi Gönül ve Derin'in canını sıkıyor. Tam da ondan tamamen kurtulduklarını düşünen anne -kızın karşılarında Asya'yı görünce yüzleri düşüyor. Onlar haricinde diğer vakıf üyeleri ise Asya'nın dönüşüne çok seviniyorlar. Asya, Derin'e açtığı savaşta hamlelerini yapmaya başlıyor. Bu dönüş ikili arasındaki gerilimin daha da artmasına sebep oluyor.

DERİN, ASYA'NIN SIRLARINI ORTAYA DÖKTÜ!
Asya'nın dönmesiyle daha da hırslanan Derin, bu defa başka bir yol deniyor. Asya'yı rezil etmek için onu geçmişinden vurmayı seçiyor. Vakıftaki toplantı sırasında Asya gider gitmez, arkasından konuşmaya başlıyor. Volkan'a hala takıntılı olduğunu, geçmişinde annesinin babasını öldürdüğünü ve intihar ettiğine kadar tüm sırlarını bir bir ortaya döküyor. Derin'in anlattıkları herkesi çok şaşırtıyor. Asya'nın canını bu şekilde yakmaya çalışan Derin, bu hamlesiyle amacına ulaşabilecek mi? Asya bu konuşulanları duyunca ne yapacak?

SELÇUK, BABASININ KİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİ!
Selçuk'un annesi yıllardır sakladığı sırrı sonunda açıkladı. Bunca zaman duyduğu vicdan azabıyla yaşayamayan ve oğlunun artık gerçekleri bilmesini isteyen Hicran, onu arıyor. Annesinden nefret eden Selçuk ise onu son bir kez dinlemeye karar veriyor ve yanına gidiyor. Hicran, Selçuk'un yalnız olmadığını ve babasının kim olduğunu açıklıyor. Babasının Haluk Güçlü olduğunu öğrenen Selçuk ise bunun da bir oyun olduğunu düşünüyor ve inanmakta güçlük çekiyor. İşte anne-oğul arasında geçen o konuşma...

SELÇUK, HALUK'UN KARŞISINDA!
Annesinden duyduklarıyla birlikte soluğun Haluk'un yanında alan Volkan, yıllarca saklanan sırrı ortaya çıkarıyor. Haluk'a oğlunu bulduğunu söylüyor. Volkan'ı karşısında gören Haluk ise söylediklerini ciddiye almıyor ve onu kovuyor. Selçuk, annesi Hicran'ı ona hatırlatıyor ve Haluk'a oğlunun kendisi olduğunu söylüyor. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Haluk, bu durumu kabullenemiyor. Ancak artık Selçuk, daha güçlü olduğunu anlıyor ve Haluk'u bu sırla baş başa bırakarak oradan ayrılıyor. Peki bundan sonraki süreçte ikiliyi neler bekliyor? Selçuk'un Haluk'un oğlu olduğunu öğrenen Gönül ne yapacak?

VOLKAN'I BİTİREN HABER!
Volkan hakkında basında çıkan haberler, onun itibarını yerle bir ediyor. Volkan tekrar çöküş dönemine giriyor. Hayatındaki her şeyin kötü gittiği bir dönemde olan Volkan, son olarak çıkan bu haberlerle ne yapacağını bilemiyor. Gönül'le birlik olan ve şimdiye kadar yapılan haberlerin hayalet olduğunu bilen Volkan, yine Gönül'den yardım istiyor. Bu haberlerin nasıl çıktığını ve rezil olduğunu söylüyor. Peki Gönül, Volkan'a yardım edecek mi? İtibarı beş paralık olan Volkan, bu durumu nasıl atlatacak?

OĞLUMU SANA HARCATMAM!
Ali'yi yanına alan Asya, bundan sonra Derin'e onu kandırmasına fırsat vermeyeceğini söylüyor. Ali'nin o evde yaşadıklarından sonra, Derin'in onu gönderme planlarını da öğrenen Asya, bir kez daha meydan okuyor. Asya'nın sözleriyle adeta bozguna uğrayan Derin, daha da hırslanıyor. Derin, Asya'yı anneliğinden ve Volkan'dan vurmaya çalışsa da onu bu şekilde üzemiyor ve Asya başı dik bir şekilde vakıftan ayrılıyor. İki kadın arasındaki savaş çok sert başlıyor!

SELÇUK, VOLKAN'LA DERTLEŞİYOR!
Babasının Haluk Güçlü olduğunu öğrenen Selçuk, onların etrafında daha sık olmaya başlıyor. Volkan'ı barda gören Selçuk ona yaklaşarak bir takım imalı sözler ediyor. Dalgın olan Volkan ise Selçuk'un sözlerini anlayamıyor. Selçuk, kendine yeni bir yol çiziyor. Peki Selçuk'un bir sonraki hamlesi ne olacak?

DERYA, DOSTLARIYLA VEDALAŞIYOR!
Asya'nın gitme haberine içten içe sevinen Derya, hayallerine de bir adım yaklaşmıştır. Ancak tam her şey yoluna girdi derken Asya'nın dönüşü ona büyük bir hayal kırıklığı yaşatır. Derya, olanlardan çok yorulur ve bir süre yurt dışına çıkmaya karar verir. İşte Derya'nın arkadaşlarıyla vedalaşma anı...

VOLKAN, ALİ'DEN ÖZÜR DİLİYOR!
Ali'nin annesinin yanına dönmesiyle Volkan büyük bir pişmanlık yaşıyor. Ali'ye attığı tokat sonrası evden ayrılan Volkan, yaptığı hataları gözden geçiriyor ve Asya'yı arayarak oğlunu görmek istediğini söylüyor. Ali ise annesine o evde istenmediğini ve onu yurt dışına gönderme planları yaptıklarını söylüyor. Bunları duyan Asya'nın öfkesi artıyor. Eve gelen Volkan, uyurken Ali'nin yanına giriyor ve ondan özür diliyor. Sonrasında ise Asya ondan olanların hesabını soruyor. Peki bu kadar olayın üstüne Volkan, hem Ali'ye hem de Asya'ya kendini affettirebilecek mi?

GÖNÜL, ASYA'YI TEHDİT ETTİ!
Gönül, Asya'yı tehdit etmek için onun evine kadar geliyor. Asya'nın Derin'e verdiği zarar karşısında sessiz kalmayacağını ve bu durumların intikamını alacağını ima ediyor. Gönül'ün bu tehditvari konuşmaları karşısında onu ciddiye almayan Asya ise evinden kovuyor. Asya ve Derin arasındaki savaşa dahil olan Gönül, kendi yöntemiyle ona göz dağı veriyor.

VOLKAN, HALUK'TAN ZILGITI YEDİ!
Volkan ve Haluk arasında ipler bir kez daha geriliyor. Volkan'ın şirkete gelmediğini gören Haluk, ona ulaşamıyor. Son zamanlarda yaptığı sorumsuzluklardan dolayı Haluk'u epeyce kızdıran Volkan, evde kızıyla vakit geçirmek istiyor. Haluk, Volkan'la konuşmak için eve geliyor ve adeta demediğini bırakmıyor. Haluk'un azarından bıkan Volkan ise artık sessiz kalmıyor. Volkan da Haluk'a karşı sert bir tavra bürünüyor. Haluk, onun bu hadsiz tavırları karşısında zıvanadan çıkıyor ve bundan sonra attığı her adımı bilmek istediğini söylüyor.

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor!

Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'ün yanına gelmiştir. Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğrenir. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırır. Haluk'un kendini ifade etme çabaları da sonuç vermeyecektir.

Gönül bundan sonra ne yapacak? Haluk evliliğini toparlayabilecek mi?

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sürpriz bir misafir tüm dengeleri değiştiriyor!

Asya'nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ'a Asya'yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan'ın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul'a gelir. Volkan Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır. Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin'den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan'a artık Asya'ya dönebileceğini söylemiştir. Volkan ne tepki verecek? Derin ve Volkan ayrılacak mı?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı - 2

SADAKATSİZ VİDEOLARI