X
X

Evde soğuk rüzgarlar

10.02.2011 Perşembe 10:29 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Leyla Hanım, büyük bir bunalımda...

Türkan dizisinde bu hafta Fasih Bey'in ölümünün ardından Saylan Ailesi'nde soğuk rüzgarlar esti.

İsmail Bey köşkün yeni sahibi olsa da, Leyla Hanım otoritesini korumaya devam etmek istedi, Turhan da annesine destek verdi.

İsmail evin dekorasyonunu değiştirmek için eve bir iç mimar getirdi. Kocasının hatırasının bir çırpıda silinecek olmasından rahatsız olan Leyla Hanım, durumu Turhan'la paylaştı. Turhan, İsmail'i ikna etti.

Kısa bir süre sonra da misafir krizi yaşandı. İsmail Bey, Millet Vekili arkadaşlarını yemeğe davet edeceğini bunun için de eve iki yardımcı alacağını söyledi ve  alışveriş için de bir miktar para bıraktı. Parayı Turhan'a geri veren Leyla Hanım, "Bu evde ben de yaşıyorsam onlar benim de misafirimdir. Ben misafirlerimi kendi paramla ağırlamak isterim." dedi. Yardımcı konusunda da İsmail'e evin hanımları olarak misafirleri ağırlamak için gerekli hazırlıkları çok rahat yapabileceklerini söyledi.

Misafirler geldiğinde ise masada yeni bir kriz yaşandı. Yemeğin ardından İsmail, "Beyler buyrun, çalışma odama gidip, orada konuşalım." dedi. Fasih Bey'in çalışma odasını kısa sürede sahiplenen İsmail, Leyla Hanım'ın yine kalbini kırdı.