X
X

Yargı, 09 Ocak Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor!

24.12.2021 Cuma 11:56 (Güncellendi: 07.01.2022 - 14:34)

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, her pazar akşamı izleyenlere soluksuz bir seyir zevki sunan dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Ceylin için tutuklama kararı çıkmasının ardından Ilgaz Ceylin’in masumiyetini kanıtlamak için her şeyi göze alıyor.

İlgiyle izlenen dizi Yargı’da heyecan tam gaz sürüyor. Ilgaz,Ceylin’i korumak için elinden geleni yaparken Yekta, Ilgaz’ı adam kayırmakla suçluyor. Ilgaz’ın, Ceylin’i korumak için yaptığı hamleler ise adliyede tepki çekiyor. Kızını cezaevine götürürlerken gören Gül, derin bir üzüntü yaşarken anne kızın duygusal anları tanıtımda ön plana çıkıyor. Merdan ve Seda’nın karşılaşması gerilimi yükseltirken Ceylin’in isyanı yürekleri burkuyor. Ilgaz’ın Ceylin’e “Yanındayım ben buradayım, seni seviyorum…” demesinin ardından Ceylin’in gözyaşlarına boğuluşu ve ikilinin sarıldığı anlar herkesi derinden etkileyecek bir bölümün habercisi oluyor.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı, verilen kısa bir sağlık arası sebebiyle 9 Ocak Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

YARGI VİDEOLARI