X
X

Yargı’nın yeni sezon ilk tanıtımı ağlattı!

12.09.2023 Salı 21:50 (Güncellendi: 17.09.2023 - 23:56)

Ceylin ve Ilgaz arasındaki hesaplaşma yürekleri yakacak. “Ben her yerde senin kokunu aradım.” Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın merakla beklenen üçüncü sezonu pazar akşamı 20.00'da başlıyor. Yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtımda Ilgaz ve Ceylin arasındaki duygusal anlar izleyenleri şimdiden gözyaşlarına boğacak.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle iki sezondur seyirciyi hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde ekran başına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi, pazar akşamı Kanal D ekranında üçüncü sezonuna başlıyor. Geçtiğimiz sezonun finalinde Ilgaz ve Ceylin’in karşılaşmasıyla izleyiciler ekran başında gözyaşlarına boğulurken yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtımda ikilinin duygusal hesaplaşması hem ilk bölüme hem de sezona dair merakı yükseltiyor.

‘Yargı’nın 3’üncü sezonunda kadroya yeni isimler dahil oluyor.

Her bölümü büyük heyecanla beklenen Yargı’nın 3’üncü sezonunda kadroya yeni isimler dahil oluyor. Sema Ergenekon’un usta kaleminin, Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerden oluşan başarılı kadroya bu sezon Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oluyor.

Hikayeye yeni bir soluk getirecek yeni isimlerden Ferit Kaya, Osman’ın iş ortağı ‘Can’a hayat verirken, Seda Türkmen Eren’in sevgilisi ‘Dilek’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Müge Bayramoğlu’nu Yekta ile çalışan avukat ‘Nil’ karakterinde izleyeceğimiz dizide Çağla Demir ise Ilgaz’ın kalemi ‘Ela’ karakterine hayat verecek. Başsavcı olarak bu sezon hayatımıza giren ‘Nadide’ karakterini Ayşen Sezerel canlandırırken Nadide’nin kalemi ‘Yiğit’i ise Alican Altun oynayacak. Ulvi Kahyaoğlu’nu yeni genç savcı ‘Efe’ rolünde izleyeceğimiz dizide Özlem Turay ise Dilek’in ablası ‘Filiz’e hayat verecek.

‘Yargı’nın heyecan dolu 3’üncü sezonu pazar akşamı 20.00'da Kanal D'de!

YARGI VİDEOLARI