Skip to main content
 

Demirci Kebabı

36 kez izlendi

Demirci Kebabı Tarifi
Demirci Kebabı Tarifi

 

Malzemeler:

1 kg kemikli kuzu eti
1 kg dana eti
1 yemek kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı karabiber

 
Yapılışı:
1 kg kemikli kuzu eti ve 1 kg parça dana eti düdüklü tencerede haşlanır. Haşlanan etlerin suyu ayrılır ve etler tel tel didiklenir. 1 tatlı kaşığı karabiber ve 1 yemek kaşığı kimyonla lezzetlendirilir. Etin suyundan dökülüp harmanlanır ve fırın tepsisine alınır. 250 derecede kızarana kadar pişirilir.Demirci Kebabı servise hazırdır.
 

11.12.2012 Salı 09:07   (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 09:55)