X
X

"Yeni Hayat" yeniden sette!

25.07.2020 Cumartesi 11:18 (Güncellendi: 03.09.2020 - 13:26)

Kanal D’nin, Covid 19 nedeniyle çekimlerine ara verilen yeni dizisi “Yeni Hayat” yeniden sete çıktı. Dizinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya, sette ilk gün heyecanlarını paylaştı.

 Yeniden sette olduğumuz için mutluyuz!

Serkan Çayoğlu:

“Karantina sonrası tekrar sete çıktık ve bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Hiç ara vermemiş gibi hissetmek beni mutlu etti ve kolay adapte olmamı sağladı.”

Melisa Aslı Pamuk:

“Bu zor süreçten sonra işimize geri dönmek beni ve set arkadaşlarımı çok mutlu etti. Umarım hepimiz için iyi ve başarılı bir sezon olur. Yeniden sette olduğumuz için mutluyum.”

Tayanç Ayaydın:

“Uzun bir aradan sonra sete dönmek benim için çok heyecan verici. O kadar özlemişim ki; sete girince sanki pandemi döneminde göremediğim eski bir dostumla karşılaşmış kadar mutlu oldum.”

Nilperi Şahinkaya:

“Sete döndük. Dizimizin ekibine kavuştuğumda setimizi ne kadar özlediğimi hatırladım. Umarım güzel sonuç alırız, heyecan yeniden başladı.”

Senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Başak Soysal ve Cem Özüduru yaptığı Yeni Hayat’ın yapımcılığını ise OJO Pictures üstleniyor.

Başrolleri kadar hikayesi ile de dikkat çeken “Yeni Hayat”, ilk bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D’de…

YENİ HAYAT VİDEOLARI