X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun 1. Bölüm

Gençlerin sesi Abbas Güçlü, yeni yarışma programı “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” ile bu gece ekrana geliyor. Birbirinden farklı ve yaratıcı oyunların yarışacağı programda öğrencilerden yazılımcılara kadar farklı sektörlerden oyun geliştiricileri yarışacak. Yarışmada dereceye girenlere ve oyunlarını geliştirmek isteyenlere büyük para ödülleri ile destek sağlayan “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun”a Türkiye’nin dört bir tarafından yüzlerce başvuru oldu

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun’un jürisinde dijital dünyanın önemli isimlerinden Merlin Kazanı Genel Yayın Yönetmeni Murat Oktay, Recontact kurucu ortağı Simay Dinç, Kanal D Dijital/ Dijital Operasyonlar Grup Direktörü Baha Uyar, Büyük Oyun Programı Yapımcısı Aslı İlgün Gök, BAÜ Bilgisayar Teknoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr. Yavuz Samur, Akademisyen Oyun Tasarımcısı Eray Dinç ve Netmarble ekibinden Ezgi Temir, Mete Güner ve Kübra Elbasi yer alıyor.

“Abbas Güçlü ile Büyük Oyun”da büyük ödül tam 250 bin TL!”

Kanal D, Netmarble ve Startershub işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun”da  birinci olan oyun projesine Netmarble ve Startershub tarafından yatırım desteği karşılığında tam 250 bin TL ödül ve yayıncı desteği verilecek.

Birinciye Unity Europe Kopenhag 2019 etkinliğine davet!

Her yaştan insanın vazgeçilmezi haline gelen dijital oyun dünyasında parlak bir kariyer fırsatı tanıyacak olan program, sadece oyun oynayan değil; oyun yazan, sektörde üreten gençleri dünyaya tanıtacak. Yarışmanın birincisi, dünyanın dört bir tarafından gelen oyun geliştiricilerinin bir arada olduğu Unity Europe Kopenhag etkinliğine davet edilecek ayrıca Just English'in, NewJersey şubesinde 3 aylık dil eğitimi de kazanacak. İkinci ve üçüncü olan oyun projelerine ise Netmarble tarafından yayıncı desteği ve yine Just English’in New Jersey şubesinde 3 ay dil eğitimi olanağı sağlanacak.

Başvurular devam ediyor!

Yarışmaya “yeni bir oyunum var, en iyi benim oyunum, Türkiye’yi mobil oyunlarında farklı bir noktaya taşırım” diyen herkes başvurabilecek.

Başvurular

adresi üzerinden devam ediyor. 

BÖLÜMLER

FRAGMANLAR