Programlar

Perde Pilavı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 28. Bölüm'de "Perde Pilavı" tarifi verdi!

Perde Pilavı

MALZEMELER

Pilavı İçin:

2 Avuç Badem

1 Avuç Çam Fıstığı

3,5 Su Bardağı Pirinç

3 Yemek Kaşığı Kuş Üzümü

3,5 Bardak Su

1 Tatlı Kaşığı Tarçın

1 Tatlı Kaşığı Yenibahar

1 Çay Kaşığı Tuz

500 gr Haşlanmış Tavuk

Hamuru İçin:

2 Adet Yumurta

3 Yemek Kaşığı Yoğurt

1 Çay Bardağı Sıvı Yağ

1 Çay Kaşığı Tuz

Aldığı Kadar Un


İlgili Haberler

Evim Lokanta 39. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Rosto Domatesli Fırın Makarna

Kaymaklı Firikli Kuru Dolma

Bademli Karamelli Dilimler