Programlar

Milföylü Ispanaklı Arnavut Böreği Tarifi

Sahrap Soysal, konuğu Emine Kamalı Aktaş ile milföylü ıspanaklı Arnavut böreği yapıyor! Milföylü ıspanaklı Arnavut böreği için gerekli malzemeler; 2 demet ıspanak, 1 adet kuru soğan, 1 su bardağı lor, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 12 adet milföy, 2 adet hazır yufka, 2 adet yumurta ve 1 şişe maden suyu.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Kadayıflı Milföy Sarması Tarifi

Büryan Tarifi

Kiraz Yaprağı Sarması

Baklava Yufkasında Beyti Kebabı Tarifi