Programlar

Sütlü İrmikli Kadayıf Tarifi

Sahrap Soysal, konuğu Gülsen Baykal ile sütlü irmikli kadayıf yapıyor! Sütlü irmikli kadayıf için gerekli malzemeler; 500 gr çiğ tel kadayıf, 150 gr tereyağı, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı ceviz içi, 2 su bardağı irmik, 2 su bardağı süt, 1.5 su bardağı şeker ve 1 su bardağı soğuk süt.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Kadayıflı Milföy Sarması Tarifi

Büryan Tarifi

Kiraz Yaprağı Sarması

Baklava Yufkasında Beyti Kebabı Tarifi