Programlar

Taze Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi

Sahrap Soysal, konuğu Müşerref Gizerler ile Edirne usulü taze soğanlı kuzu kapama yapıyor! Taze soğanlı kuzu kapama için gerekli malzemeler; 1 kg kuzu kuşbaşı et, 2 demet taze soğan, 1 demet taze nane, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, tereyağı, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 adet yumurtanın sarısı, 1 adet limonun suyu.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Kadayıflı Milföy Sarması Tarifi

Büryan Tarifi

Kiraz Yaprağı Sarması

Baklava Yufkasında Beyti Kebabı Tarifi