Diziler

Ya Çok Seversen 7. Bölüm

Ya Çok Seversen dizisi 7. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Ya Çok Seversen son bölüm yayında! Hemen izle! Ya Çok Seversen'in 17 Ağustos 2023 Perşembe günü yayınlanan 7. Bölümünde Ateş, Leyla ile sevgili olduğunu basın önünde açıklıyor; fakat, şok bir olay yaşanıyor! 17 Ağustos 2023 Perşembe günü yayınlanan Ya Çok Seversen'in 7. bölümünde neler oldu? Ya Çok Seversen 7. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Ya Çok Seversen'in 7. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ya Çok Seversen heyecanla beklenen 7. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Ya Çok Seversen 7. Bölümde neler yaşandı? Ya Çok Seversen 7. Bölüm full izle! Ya Çok Seversen dizisi 7. Bölümde neler oldu? Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!

Ya Çok Seversen'in 17 Ağustos 2023 Perşembe günü yayınlanan 7. Bölümünde Ateş, Leyla ile sevgili olduğunu basın önünde açıklıyor; fakat, şok bir olay yaşanıyor!

Leyla ve Ateş sevgili olurlar; ancak, çocukların kafası karışmasın diye bir süre herkesten gizleme kararı alırlar. Füsun çetenin sırrını çözer. Yeni oyunlar kurması herkesi yeni bir yola sokar.

Umut ve Bige’nin iş birliği onları daha fazla yakınlaştırır. Ateş, Aydos’un sosyal anksiyetesini çözmeye çalışırken bütün aileyi hem eğlendirir ve yakınlaştırır. Bunlar olurken Füsun’da boş durmaz planlarına devam eder. Ateş ilişkilerini saklamaktan vazgeçer.

"Ya Çok Seversen" 2 Eylül Cumartesi saat 20.00'da Kanal D’de!


İlgili Haberler

Neredeydin anne?

Onlar artık çok mutlu!

Ateş, mahkemede Füsun ve Umut'un foyasını ortaya çıkardı!

Dilek dileme seansı!