Diziler

Ya Çok Seversen 9. Bölüm

Ya Çok Seversen dizisi 9. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Ya Çok Seversen son bölüm yayında! Hemen izle! Ya Çok Seversen'in 2 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 9. Bölümünde Ateş, Leyla ile evlendikten evlendikten sonra herkesi şoke eden bir durumu ifşa ediyor! 2 Eylül Cumartesi günü yayınlanan Ya Çok Seversen'in 9. bölümünde neler oldu? Ya Çok Seversen 9. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Ya Çok Seversen'in 9. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ya Çok Seversen heyecanla beklenen 9. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Ya Çok Seversen 9. Bölümde neler yaşandı? Ya Çok Seversen 9. Bölüm full izle! Ya Çok Seversen dizisi 9. Bölümde neler oldu? Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!

Ya Çok Seversen'in 2 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 9. Bölümünde Ateş, Leyla ile evlendikten evlendikten sonra herkesi şoke eden bir durumu ifşa ediyor!

Ateş, Leyla’ya evlilik teklifi eder ve Füsun yanlarına gelir. Kararlarını çocuklara açıklarlar. Ilgaz bu evliliğe tepki gösterirken Leyla’da ne yapacağını bilemez. Meryem Mert’e dolandırıcı olduklarını itiraf eder. Füsun kendini ele verecek tasarımları çetenin elinden almaya çalışır. Leyla’yı düğünde bir sürpriz bekler.

"Ya Çok Seversen" cumartesi günü saat 20.00'da Kanal D’de!


İlgili Haberler

Neredeydin anne?

Onlar artık çok mutlu!

Ateş, mahkemede Füsun ve Umut'un foyasını ortaya çıkardı!

Dilek dileme seansı!