Diziler

Yargı 91. Bölüm

Yargı'nın 28 Nisan 2024 Pazar günü yayınlanan 91. Bölümünde Ceylin ile Ilgaz, ayrı ayrı sıkıntılı iki olayın peşinde giderken aşklarına zaman ayırmayı ihmal etmiyorlar!

Yargı'nın 28 Nisan 2024 Pazar günü yayınlanan 91. Bölümünde Ceylin ile Ilgaz, ayrı ayrı sıkıntılı iki olayın peşinde giderken aşklarına zaman ayırmayı ihmal etmiyorlar! 

Ilgaz hastane önünde ölümlü kazanın sıcağı sıcağına tam da göbeğine düşmüştür. Ceylin ise kendisini okul davasında bir kargaşanın içerisinde bulmuştur; çocuklar tek tek hastaneye taşınmaktadır.  Her ikisini de adımlarını büyük bilinmezliklere attıkları olaylar beklemektedir. Bir yandan da evlilik yıl dönümleri gelmiş çatmıştır.

Ilgaz ve Eren birlikte baktıkları yeni davada somut bir delil peşindedir. Fakat bir türlü gerçeğe ulaşamamaları, “faili meçhul” olarak kapanmak üzere olan bir dosyayı onlara işaret etmektedir. Ceylin tüm olay yüküne rağmen bir yandan da Çınar’a tutuksuz yargılama almak için Yekta ile bir savunma biçimi bulmanın peşindedir.

Yekta İclal’in de kabulüyle Bülent Kısmetov ile tehlikeli bir oyun içerisine girer. Gün sonunda Yekta’yı Bülent tarafından gelecek, beklemediği bir hamle şoke edecektir. Öte yandan şaşırtıcı bir yöntemle emniyete gelen ceset, Eren başta olmak üzere herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratacaktır.

Ceylin ve Ilgaz’ın baş başa geçirecekleri romantik vakit ilişkilerini daha da perçinlerken; Ilgaz’ı beş gün sonra rehin alacak düşman bir köşede kendi zamanını beklemektedir. Pusudaki bu tehlike hangi davalarından ve nasıl onlara bulaşacak meçhuldür.

Yargı, yeni bölümleriyle pazar akşamları saat 20.00’de Kanal D'de!


İlgili Haberler

YARGI 91. BÖLÜMÜYLE YİNE ZİRVEDE

Savcım, nasıl ölmek istersiniz?

Evlilik haberi hızlı yayıldı!

YARGI’DAN FİNAL SÜRPRİZİ!