X
X

Evim Şahane, Mine Nur'a umut oluyor!

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Evim Şahane ekibi, şahane bir yüreğe umut olmak için yola çıkıyor!

Evim Şahane ekibi, şahane bir yüreğe umut olmak için yola çıkıyor!

Evim Şahane, herkesin sosyal medyadan tanıdığı, kanserle savaşın simgesi haline gelen 14 yaşındaki Mine Nur için harekete geçiyor!

11 yaşında kansere yakalanan Mine Nur için hayat, hiçbir zaman yaşıtlarınınki gibi olmadı. Evim Şahane’nin moral dağıtan mimarı Selim Yuhay ve Ekibi, içindeki yaşam sevinci, ailesi ve sosyal medyadan kendisine destek verenlerin sevgisiyle, hayata tutunmayı başaran Mine Nur’un hayallerini gerçekleştirmeye gidiyor. Çağatay Ulusoy, Demet Akalın ve pek çok ünlü ismin de kanserle savaşında destek verdiği Mine Nur’un yanında bu kez Evim Şahane Ekibi’yle birlikte İrem Derici de olacak. Evim Şahane Ekibi, kanserle savaşını sosyal medyada paylaşarak büyük yankı uyandıran Mine Nur için, Twitter üzerinden #minenuriçin hashtagiyle büyük bir destek kampanyası başlatıyor.

Evim Şahane Ekibi, Perşembe ve Cuma 14.45’te, yaşından büyük zorluklara direnerek önce kemik kanserini atlatan, şu an akciğer kanserine karşı savaşını sürdüren ve hastane dışındaki tüm zamanını evde geçiren Mine Nur ve ailesini, hayallerindeki odaya kavuşturmak için yola çıkıyor.

Yaşadığı tüm zorluklara rağmen, yüzünden gülümseme eksik olmayan Mine Nur’un hayalleri gerçek oluyor. 

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI