X
X

Yoldan Çıkan Yolcu Otobüsü 18 Yaşındaki Genç Kızın Bacağını Kopardı

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

18 yaşındaki Kübra Dere 1 Ağustos 2014 gününü asla unutamayacak. Yoldan çıkan bir yolcu otobüsü o gün Kübra’dan sağ bacağını aldı. Sabah evden çıkarken ailesiyle Adalar’da bisiklet sürmeyi, piknik yapmayı hayal eden Kübra’nın hayatı kâbusa döndü.

18 yaşındaki Kübra Dere 1 Ağustos 2014 gününü asla unutamayacak. Yoldan çıkan bir yolcu otobüsü o gün Kübra’dan sağ bacağını aldı. Sabah evden çıkarken ailesiyle Adalar’da bisiklet sürmeyi, piknik yapmayı hayal eden Kübra’nın hayatı kâbusa döndü. Kızlarını mutlu görmek için Evim Şahane ekibine çağrıda bulunan Dere ailesinin çağrısına kayıtsız kalmayan Mimar Selim Yuhay, soluğu Kübra’nın yanında aldı.

“Böyle Yaşamaktansa Ölmek Daha İyi”
Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hâkim olamayan Kübra Dere bacağıyla beraber ömrünün yarısını kaybettiğini bu yüzden böyle yaşamaktansa ölmenin daha iyi olacağını söylüyor. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünen Kübra’ya umut olup yüzünü güldürmek isteyen Mimar Selim Yuhay ve Evim Şahane ekibi bakalım bunu başarabilecek mi? Dehşet anlarından sonra Kübra ve ailesinin yaşadığı zorlukları paylaşıp mutluluklarına ortak olmak istiyorsanız 15:45’te Kanal D’de olun.

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI