X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güneşi Beklerken 1. Bölüm

Kanal D’nin, yeni gençlik dizisi “Güneşi Beklerken”, 2 Temmuz Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi.

“Güneşi Beklerken”de başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar,  Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaşıyor.

Usta oyuncu Emre Kınay’ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni “Cihan” karakterini canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

Dizide; saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmalar öne çıkıyor.

Güçlü senaryosu ve genç kadrosu ile ekrana farklı ve taptaze bir soluk getirecek dizinin yapımını D Productions, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlenirken, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapıyor, senaryosunu ise Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Deniz Dargı ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor.

Yediden yetmişe herkeste tiryakilik yaratacak dizinin ilk bölümünün konusu ise şöyle;

Demet, kızı Zeynep’e hem babalık hem de annelik yapan fedakar bir kadındır. Ancak, anne-kızın Gölyazı’da kurdukları mütevazı yaşam, Demet’in işlettiği dükkanın iflası ile altüst olur. Maddi sıkıntıya düşen ve bu durumu Zeynep’ten saklayan Demet’e yardım eli en yakın arkadaşı Jale’den gelir. Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden biri olan Özel Sayer Koleji’nin müdürüdür.  Demet’e ve Zeynep’e reddedemeyecekleri bir teklifte bulunur. Demet, İstanbul’a gitme konusunda kararsızdır. Üstelik Zeynep, gitmemek için ayak direr hatta evden kaçar. Jale’nin, en yakın dostuna yardım etmesinin altında ise esasında yıllar önce yaptığı bir hatayı telafi etmek vardır. İstanbul’da yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Demet de aslında tedirgindir. Çünkü kızından babası ile ilgili gerçeği yıllardır saklamaktadır. Jale, Demet’e kız kardeşinin yanında iş bulur. Fakat bu iş, Demet’e beraberinde hiç beklemediği büyük bir sürprizi de beraberinde getirir. Zorla geldiği İstanbul’a alışmak Zeynep için de kolay olmaz. Daha ilk günden okulda adeta kendi krallığını ilan etmiş olan şımarık çocuk Kerem Sayer ile karşı karşıya gelirler. Zeynep, Kerem’in ekibi ile işkence ettiği bir öğrenciyi onun zulmünden kurtarır. Fakat bu kahramanlık ona pahalıya patlar. Okuldaki otoritesi sarsılan Kerem, Zeynep’ten herkesin içinde kendisinden özür dilemesini ister. Bunu kabul etmeyen ve ona meydan okuyan Zeynep’e destek Kerem’in  kardeşi kadar sevdiği Barış’tan gelir. Öte yandan Zeynep’in koşudaki doğal yeteneği okulun beden eğitimi öğretmeni Cihan’ın dikkatini çeker. Cihan bu yetenekli genç kızla daha yakından ilgilenmeye başlar. Fakat bu durum Cihan’ın aynı okulda okuyan kızı Melis’in hiç hoşuna gitmez. Bu durum Melis’i iyice hırslandırır ve aşık olduğu Kerem’in gözüne girebilmek için, Zeynep’e iyi bir ders verme konusunda yardım etmeyi teklif eder. Hocasından aldığı tebrikle keyfi yerine gelen Zeynep’in bu mutluluğu pek kısa sürer. İntikam ateşi ile yanan Kerem, Zeynep’i tüm okula rezil edecek planı için çoktan geri sayıma başlamıştır.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle;
Yapım: D Productions
Yapımcı: E. Ayşe Durmaz
Yönetmen: Altan Dönmez
Senaryo: Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Cüneyt Bolak ve Deniz Dargı
Müzik  Süpervizör: Demir Demirkan
Müzik: Ozan Yılmaz
Oyuncular: Emre Kınay (Cihan), Hande Doğandemir (Zeynep), Kerem Bursin (Kerem), İsmail Ege Şaşmaz (Barış),Yağmur Tanrısevsin (Melis), Ebru Aykaç (Demet), Gökçe Yanardağ (Tülin), Simay Küçük Tuna ( Sevim), Hasan Şahintürk (Ahmet), Ece Dizdar ( Melda), Deniz Türker (Jale), Gökhan Atalay (Tayfun), Merve Hazer (Yağmur) ve Hale Akınlı (Anneanne)

BÖLÜMLER