X
X

Hayat Şarkısı 54. Bölüm'de kadroya sürpriz bir isim dahil oluyor! Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

16.05.2017 Salı 09:35 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:02)

16 Mayıs Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 54. Bölümde Torunbaş Ailesi’nin başlarına açtığı türlü belalardan kurtulmayı başaran Cevher Ailesi, kendi içinde çatırdamaya başlıyor! Bayram Cevher ile karşı karşıya gelen Kerim ve Hüseyin, yol ayrımına geliyorlar! Bayram Cevher'in görüştüğü gizemli kadın kim? Mahir ile Hülya, yeni operasyonlarına başlayacaklar mı? Hülya'nın görüştüğü doktor kim?

Torunbaş Ailesi’nin intikam almak için gözünü karartarak kara bulut gibi üzerlerine çökmesi, Cevher Ailesi’ne büyük zararlar vermiştir. Ziya Torunbaş’ın, Mahsa ile Bayram Cevher’in yaşadığı gizli ilişkiyi ifşa etmesi Süheyla Cevher’in evi terketmesine sebep olmuştur. Bu zorlu badireler atlatılsa da ailenin aldığı yaralar, azımsanmayacak derecede büyüktür.

İlk patlama Kerim cephesinden gelir. Annesi ile babasının yol ayrımına geldiğini öğrenen Kerim, aldığı yeni haberler neticesinde babasına olan öfkesini dile getirir. Büyük bir tartışmanın yaşandığı yüzleşmede, babasını bird aha kendilerini göremeyeceği üzerine tehdit eder. İkinci tepki de büyük oğlu Hüseyin tarafından gelir. Genelde babasının yanında yer alan ve sakinliğini koruyan Hüseyin de bu yaşadıklarını ve yapılan hataları kabul edemeyecek durumdadır.

Bayram Cevher’in görüştüğü gizemli kadın ise Süheyla Cevher’e son darbe olur. Eşini çok sevmesine rağmen kadınlık gururundan, Mahsa ile olan ilişkisini sineye çekemeyen Süheyla, gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Bayram Cevher’in görüştüğü gizemli kadın kim?

Hülya, yaşadıkları türlü olaylardan sonra doktora gitme ihtiyacı hisseder. Doktorun, Kerim ile de görüşmek istemesi, her şeyin karışmasına yol açar. Hülya ile Kerim, tüm problemlerini aşabilecekler mi? Hülya, Kerim’in güvenini yeniden kazanabilecek mi? Bayram Cevher, tüm ailesini yeniden bir araya getirebilecek mi?