X
X

Hayat Şarkısı 56. Bölüm'de Hülya’yı şok eden gerçek ne? Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

30.05.2017 Salı 10:05 (Güncellendi: 05.12.2023 - 11:12)

30 Mayıs Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 56. Bölümde Kerim’in verdiği talimatlar sonrası yeni bir göreve giden Mahir ile Hülya’yı büyük bir sürpriz bekliyor! Açtıkları kapının arkasındaki kişi kim? Hülya, Kerim’in neyni peşinde olduğunu merak ediyor; kendisini büyük bir tehlikenin içine atıyor! Hülya ile Mahir'i bekleyen tehlike ne?

Hülya ile Mahir’in operasyonlarından büyük bir rahatsızlık duyan Kerim, Hülya’nın artık kendisini ve çocuklarını düşünerek hareket etmesini ister. Hülya ise aldığı heyecanın önüne geçmekte zorlanır ve Kerim’in her defasında sert bir dille uyarmasına rağmen kulak asmaz. Mahir ile iş birliklerinden memnuniyet duyan Hülya, Mahir’in telefonuyla yeni bir işin peşine düşer. Bu kez aldıkları işin kaynağı bizzat kocası Kerim’dir. Kerim’in neyin peşinde olduğunu anlayamayan Hülya, Mahir ile yeni görevleri için harekete geçerler. İkilinin gittikleri kulübenin kapısını kırarak içeri girerler. İçeride karşılaştıkları manzara ise herkese büyük bir şok yaşatacaktır! Kapının arkasındaki kişi kim? Kerim, kimin ve neyin peşinde? Hülya ile Mahir, tuzağa düşecekler mi?

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in geçmişine inmek isteyen psikolog Tamer, hiç bilmediği bir tarafıyla karşılaşır. Çizdiği resimlerle iç benliğini gözler önüne seren Bayram, tedavinin devam edecek olmasını kabul etmek istemez.

Kerim ile Mahir’in de tedaviye ihtiyaç duyduğunu düşünen Hülya, onları da piskologla görüştürmeye ikna eder. Psikolog Tamer’in soruları karşısında bir kez daha yüzleşen Kerim ile Mahir, Hülya’yı şaşırtan sonuçlara varırlar.