X
X

Hayat Şarkısı 55. Bölüm'de Hülya’nın karşılaştığı sürpriz isim kim?

23.05.2017 Salı 13:11 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:11)

23 Mayıs Salı 2017'de yayınlanacak Hayat Şarkısı 55. Bölümde Zeynep hamile olduğunu öğreniyor; bu sevinçli haberi Hülya ile paylaşıyor! Hülya’dan bunu sır gibi saklamasını isterken, her şeyi Kerim öğreniyor! Hülya ile Kerim’in gizli planı ne oldu? Bayram Cevher ile Süheyla'yı bekleyen büyük tehlike ne? Cevher Ailesi üzerindeki kara bulutlar dağıldı mı?

Hüseyin, Melek’ten boşandıktan sonra her fırsatta Zeynep ile bir araya gelmek ister. Zeynep ise kırgınlıklarının kolay kolay geçmeyeceğini savunur. Hüseyin, Zeynep ile bir araya gelmek için doğru zamanı kollamaya devam eder. Zeynep’in aldığı müjdeli haber, işlerin daha da karışmasına sebep olur. Zeynep hamile olduğunu öğrenir ve bunu ilk Hülya ile paylaşır. Hülya’nın da büyük bir sevinçle karşıladığı habere karşı tek görevi, onu sır gibi saklamasıdır.

Sır tutmakta büyük sıkıntı çeken Hülya, aldığı müjdeli haberi Kerim ile paylaşır. Kerimi de büyük bir heyecan sarar. Üstelik ağabeyi Hüseyin’in bu haberi bilmediğini öğrenmesi üzerine yeni planlar yapmaya başlarlar. Kerim’in önerisiyle Hülya ile bir olup, bir tuzak kuracaklardır.

Öte yandan Hülya, Mahir’in yardım çağrısıyla operasyonlarına geri döner. Kerim’in birçok defa uyarmasına rağmen ona kulak asmayan Hülya, hedeflerini öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira Mahir’den yardım isteyen kişi Kerim’in  ta kendisidir. Kerim’in kimin peşinde olduğunu merak eden Hülya, yeni planlarını devreye sokar. Mahir ile Hülya’nın gizli planları sonucu ulaştıkları isim, büyük bir şaşkınlık yaratır.

Hülya ile Kerim’in, birlikte yapacakları plan ne oldu? Hamile olduğunu öğrenen Zeynep, Hüseyin ile yeniden bir araya geldi mi? Kerim’in peşinde olduğu isim kim? Hülya ile Mahir’i karşılayan kişi kim oldu?