X
X

Hayati ve Diğerleri 3. Bölümde İkircikli Karakolu banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.06.2018 Salı 09:07 (Güncellendi: 20.07.2018 - 09:29)

Hayati ve Diğerleri'nin 26 Haziran Salı akşamı yayınlanan 3. Bölümünde Hayati hem banka soygununa müdahale edecek, hem de ailesini kurtaracak bir plan yapıyor. Şükran rehine halinde bile boş durmuyor ve oğluna gelin aramaya devam ediyor. Erol, Nurten sevgisini kanıtlamak için intihara yöneliyor!

Hayati ve diğerleri banka soygununda! 

Hayati'nin sahtekarlığa endeksli dayısı Danyal bankadan kredi çekip iş kurma hayalleri kurar. Fakat, sicilinin kabarıklığı kaf dağını aştığından isteği bankalardan geri döner. Aklına ablası Şükran'a aşık, sicili tertemiz olan Tahsin gelir. Alttan girer, üsten çıkar Tahsin'i kredi çekmeye ikna eder. Sıra bankaya baş vurmaya kalır. Bankaya geldiklerinde Şükran'la karşılaşırlar. Şükran'ın bankada bulunmasının tek sebebi vardır: Oğluna gelin bulmak... Bu sırada aynı banka soyguncuların hedefindedir. Maskeli soyguncular silahları çıkarıp içeridekileri rehin alır. Hayati de bu olayı dayısı Danyal'den öğrenir. Ekibine operasyon için emir verir ve harekete geçerler. Bankaya ulaştıklarında özel timin de orada olduğunu görürler. Hayati'nin kaybedecek zamanı yoktur. İçeride canından çok önemsediği annesi ve çok umurunda olmadığı dayısı rehinedir. Onları bir an önce kurtarmak için plan yapar ve bankadan içeri girer. Fakat, tuhaflıklar bir biri ardına gelir...

Şükran bankada gelin avında!

Şükran, Hayati'ye evleneceği birini bulmadan bu dünyadan göçmeye niyetli değildir. Mürüvetini görmek için türlü türlü maceraların içine düşer. Bu sefer bankada çalışan birisini bulabilmek için uğraşır. Elinde Hayati'nin resimleri ile bankada fır döner. Soyguncular bankaya girdiğinde bile bu amacında bir santim bile sapma olmaz. Hayatı tehlikede olmasına rağmen gelin arayışlarını sürdürür. Masanın altında korkudan saklanmış kızı gördüğünde yaklaşır ve Hayati'nin çocukluk fotoğrafı ile onu etkilemeye çalışır. Kız için saçma bir durumdur, bu durum. Kız, şaşkınlığını gizleyemez. Şükran ise, oğlu Hayati'yi övmeye devam eder...

Nurten sevgisi Erol'un gözünü karartıyor!

Nurten, kendisini aldattıktan sonra Erol'dan ayrılmıştır. Yüzünü bile görmeye tahammülü yoktur. Erol, yaptığından bin pişman sürekli Nurten'e af turları düzenler. Özellikle ufak suçlar işleyip karakola düşer ve böylelikle Nurten ile irtibatı kaybetmemiş olur. Nurten ise, bu durumdan çok sıkılmıştır. Her defasında Erol'dan daha da uzaklaşır. Erol, sevgisini gösterebilmek için türlü türlü oyunların içine girer. Bu sefer intihara kalkışır. Bir binanın yüksek katında intihar şovuna başlar. Bu olay her zamanki gibi İkircikli Karakoluna düşer. Hayati ve diğerleri mecburen bu olaya müdahale eder. Hayati, Erol'u kararından dönürebilmek için dil dökmeye başlar. Erol kararlıdır. Nurten gelmezse kendisini aşağı atacaktır...

Hayati ve Diğerleri 4. Bölüm Fragmanı:

Çaycı Vedat'ın işgüzarlığı Hayati'nin başına çorap örecek gibi duruyor. Mesleğini ciddi şekilde yapmaya çalışan Hayati, Vedat yüzünden ufak bir maceranın içine düşüyor. Aksiyon dizisinin yönetmeni Vedat'ın gösterdiği Hayati'yi tip olarak beğeniyor. Aradığı baş komiser rolü için Hayati'yi düşünüyor. Peki, Hayati bu teklifi kabul edecek mi? Hayati'nin ve İkircikli Karakolunun başına bu dizi yüzünden neler gelecek?

Şükran aradığı gelini bulmuştur. Bir önceki bölümde sınır karakolunun komiseri olan kadın memuru çok beğenmiştir. Hayati'nin evlenmesi için biçilmiş kaftandır. İkisi de aynı meslekte, aynı görevdedir. Şükran boş durmaz ve Hayati'yi övme turlarına başlar.

Danyal, paranın kokusunu -kendince- duyduğu yeni proje için olanaklarını zorlamaya başlar. İşin kurulmasına yetecek parayı bulabilmek için her zamanki gibi Şükran ve Tahsin'i yoklar.

HAYATİ VE DİĞERLERİ VİDEOLARI