X
X

Hayati ve Diğerleri 4. Bölümde Hayati dizi yıldızı oluyor, ortalık karışıyor! Hayati ve Diğerleri 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

03.07.2018 Salı 09:26 (Güncellendi: 20.07.2018 - 09:29)

Hayati ve Diğerleri'nin 3 Temmuz Salı akşamı yayınlanan 4. Bölümünde Hayati, İkircikli Karakolunda çekilen "Puslu Geceler" dizisinde başrole seçiliyor! Şükran, dizinin başrol kadın oyuncusunu Hayati'ye ayarlamaya çalışıyor! İkircikli Karakolu memurları Hayati önderliğinde kumar çetesinin peşine düşüyor.

Hayati dizi yıldızı!

İkircikli Karakolu, bir dizinin seti için yukarıdan gelen emirle görevlendiriliyor. Puslu Geceler adlı polisiye dizisi için karakolun atmosferi uygundur. Hayati, karakolun itibarını düşüreceğini düşündüğü dizi olayı yüzünden sinirlidir. Bu sırada dizinin yönetmeni Çaycı Vedat eşliğinde karşısına dikilir. Dizide başrolü oynayacak birisine ihtiyacı vardır. Yönetmen Hayati'yi bu role biçilmiş kaftan olarak düşünür; fakat, hayati kesinlikle karşıdır. Yukarıdan gelen emir kesindir ve Hayati diziye başlar.

Şükran boş durmuyor!

Şükran, "Puslu Geceler" dizisinin sıkı bir takipçisidir. Başroldeki kızı da çok beğenmektedir. Bu dizinin İkrcikli Karakolunda çekileceğini öğrendiğinde soluğu orada alır. Oyuncu kadını hemen ablukaya alır. Hayati'yi överek kadını etkilemeye çalışır. Bu sırada Hayati'nin başrolü oynayacağını öğrendiğinde emeline çabuk ulaşacağını düşünür. Hayati ile dizinin güzel oyuncusunu birbirine ayarlamak için kendince planlar yapar; fakat, bu planlar ortalığı karıştırmaya yetecektir...

İkircikli Karakolu kumar çetesinin peşinde!

Hayati, aldıkları bir istihbaratı ekibi ile değerlendirir. İstihbaratta kumar çetesinin oyun oynatmak üzere bir binayı kullandığı haberi gelir. Hayati, ekibi ile bu çeteye operasyon düzenlemek için harekete geçer; fakat, operasyon malum sebeplerden -İkircikli Karakolunun polis memurları- dolayı başarısız geçer. Karakolda stajyer olarak başlayan genç polisi kullanarak yeni bir operasyon planı yapar. Çete lideri bu genç polisi tanımadığından dolayı operasyonun başarılı olacağına inanır. Karakolda çekilen dizi ise, bu operasyonu beklenmedik bir sonuca ulaştırır...

 

HAYATİ VE DİĞERLERİ VİDEOLARI