X
X

İkizler Memo - Can 10. Bölüm - Osman ve Mahmut iş kuruyor!

29.12.2018 Cumartesi 23:59 (Güncellendi: 02.08.2019 - 11:11)

İkizler Memo - Can 29 Aralık cumartesi yayınlanan yeni bölümünde Osman ve Mahmut yeni bir iş kurmaya karar verince olanlar oluyor!

İkizler Memo - Can yeni bölümde Mahmut ve Osman tüm kavgalarını geride bırakarak yeni bir iş kurmaya karar veriyorlar. Mahmut'un Osman'a olan bakış açısı biraz biraz değişmeye başlar. Kızı Yaren'in mutluluğu için Osman'a daha pozitif bakmaya çalışan Mahmut, en azından Osman'ın düzgün bir işe sahip olması ve para kazanması için bir şeyler yapmaya çalışır. Bu yüzden yemek işine girmeye karar verir.

Siparişini aldıkları yemekleri evde yapıp, adreslerine teslim edeceklerdir. Osman'ı da işin içine sokar. Bu yüzden el ilanı bastırıp dağıtırlar. Fakat olaylar ikili için hiç de hayal ettikleri gibi ilerlemez. Osman siparişleri yanlış bir adrese götürür. Onun ardından eksik kalan siparişi götüren Mahmut da eve gider. İkili polis baskını ile birlikte kötü bir durumun tam ortasına düşerler.

Öte yandan Onur için durumlar karışıktır. Yıllar sonra Memo'nun oğlu olduğunu öğrenen Onur, kafasında bazı şeyleri oturtmaya çalışır. Fakat bu sırada aklına hiç de gelmeyecek bir ihanet ile karşı karşıya kalır. Bu ihanet Onur'un hayatına mı mal olacaktır?

 İkizler Memo - Can yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

İKİZLER MEMO - CAN VİDEOLARI