X
X

İkizler Memo - Can 14. Bölüm - Malikanede işler karışıyor!

16.02.2019 Cumartesi 11:07 (Güncellendi: 02.08.2019 - 11:11)

İkizler Memo - Can 16 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde ikizlerin yaramazlıkları yine beklenmedik olayların yaşanmasına zemin hazırlıyor!

İkizler Memo - Can yeni bölümde eğlence ve macera hız kesmiyor!

Önceki bölümlerde oyunculuğa merak saran Yaren, Osman'ı epey zor durumda bırakmıştı. Bu bölümde ise Osman, Yaren’i oyunculuk sevdasından vazgeçirmeye çalışmak için elinden geleni yapar. Yaren’in setine gider ve ortalığı karıştırır. Sete oyuncu olarak girip Yaren’in rol arkadaşına dayak atar. Üstelik Osman'ın oyunculuğu çok beğenilir. Bu durum bir anda Yaren'i kıskandırır. Osman ise durumun farkında değildir. Tek derdi Yaren'in rol arkadaşıyla sarılmalarını engellemektir.

Yaren ise kariyeri ve Osman arasında kalır. Osman, Yaren'in babasını evlilik konusunda tam ikna etmişken Yaren'in vereceği karar herkesi şaşırtıyor.

Öte yandan malikhanenin bahçesine bağlanan koyun ortalığı bir anda karıştırıyor. Melek topladığı kağıtların içinde bir koli kitap buluyor. Bu kitaplar ise Melek’e yeni bir yol açacaktır. 

İkizler Memo - Can 15. Bölüm Fragmanı yayında!

Yaren'in ünlü olmasını kıskanan Osman, bu kez kendisi reklam yıldızı oluyor. Yaren ise bu duruma sessiz kalamıyor ve Osman'ın reklam çekimlerinin yapıldığı seti basıyor. Osman'ın etrafını saran kadınları gören Yaren çılgına dönüyor.

Memo ve Can kaybolan koyunu bulup eve getirirler ve Altan için kötü planlar peşine düşerler. Altan'a Matmazel'in bir adamla buluşacağını söyleyen ikiz kardeşler işleri iyice karıştırır. Dedektif kılığına girerek Matmazel'i takip eden Altan, bir adamla buluştuğunu görünce adeta yıkılır. Ömer ise evin ortasında bağlı olan koyunu görünce şaşkına döner.

İKİZLER MEMO - CAN VİDEOLARI