X
X

Kısmetse Olur yeni bölümde tüm detaylarıyla Rabia ve Farima kavgası!

10.05.2017 Çarşamba 09:59 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur yeni bölümü, canlı yayında kanald.com.tr'de! Onur, sosyal medyada ortaya atılan iddialar üzerine evde çileden çıkıyor! Kısmetse Olur yeni bölümde Rabia ve Farima arasındaki kavga krizi, güne damgasını vuracak. Onay ve Addid yüzleşmesi, evde sert rüzgarlar estirecek. Kısmetse Olur son bölümden tüyolar bu haberde! Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 419.Yeni Bölüm Fragmanında gelinler evinde Rabia ve Farima arasında büyük bir kavga çıkıyor. Gelin adaylarının ayırmakta zorlandığı kavgaya yapım ekibi müdahale etmek zorunda kalıyor. Kısmetse Olur'da gerilim tırmanıyor!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba 419. yeni bölüm fragmanında büyük bir kavga çıkıyor. Farima ve Rabia arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüşüyor. Farima, ilişkisini bozacak türden sözlerinden dolayı Rabia'nın üzerine yürüyor. Rabia da aynı şekilde Farima'ya karşılık verince evde adeta kıyamet kopuyor. Diğer gelin adayları bu büyük kavganın tam ortasında kalıyor ve ikiliyi ayırmakta güçlük çekiyor. Sınırların aşıldığı bu kavgada devreye yapım ekibi girmek zorunda kalıyor. Peki bu sıradışı kavga Farima ve Rabia'ya nasıl bir son getirecek? Farima'yı bu denli sinirlendiren asıl sebep ne? Rabia'nın hangi sözü üzerine tartışma alevlendi?

 Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30'da canlı yayınla kaldığı yerden devam edecek. 

 

Öte yandan son zamanlarda dostluklarıyla sınanan Melis, Adnan ve Onur bugünkü yeni bölümde bir araya gelerek yüzleşiyor. Melis, Adnan'ın yanlış yerde durduğunu ve kendisine karşı hata yaptığını bir kere daha yüzüne vuruyor. Melis ve Adnan arasında yine eski damat adaylarından Kemal kavgası çıkıyor. Adnan'ın Kemal için Melis'i silmesi yeniden gündeme geliyor ve Adnan artık Kemal'le dost olmadığını açıklıyor. Eski defterler bir bir açılmaya başlıyor. Melis ve Adnan yüzleşmesinin ardından Onur da konuya dahil oluyor. Onur, evde yaşanan bu tatsız durumlardan dolayı ailelerin rahatsız olduğunu ve kimsenin yüzüne bakamadığını söylerken gözleri doluyor. 

Kısmetse Olur'un bir diğer çifti Emre ve Tuğçe arasında da soğuk rüzgarlar esiyor. Emre'nin bazı rahat tavırlarından dolayı tepki gösteren Tuğçe onu uyarıyor. Emre'yi kıskanan Tuğçe onunla konuşmak isterken bir anda ortam geriliyor. Tuğçe, bir hışımla Emre'nin yanından bağır çağır ayrılıyor. Peki şimdi ne olacak? Emre ve Tuğçe arasındaki sorun çözülecek mi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

 

 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 323921975


Varnish cache server