X
X

16 Mayıs Kısmetse Olur 423. Yeni Bölüm'de Damatlar Evinde Emre ve Murat Kavgası Büyük Yankı Uyandırdı!

16.05.2017 Salı 09:52 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 423. Yeni Bölüm fragmanında Tuğçe'ye aday gelen Murat ve Emre arasında büyük bir kavga çıkıyor. Damatlar evinde tansiyon yükseliyor.

Kısmetse Olur yeni bölümde, bir kaç gündür sağlık durumu iyi olmadığı için yayınlara katılamayan Emre eve geliyor. Önceki gün eve gelen yeni damat adayı Murat ile arasında büyük bir tartışma ve sonrasında kavga çıkıyor. Yeni damat adayı Murat, programa Tuğçe için başvurduğunu, ondan etkilendiğini söylüyor ancak o zamanlarda Emre ile henüz ilişkisi olmadığını da sözlerine ekliyor. Murat'ın Tuğçe'nin adını vermesiyle deliye dönen Emre çileden çıkıyor. Başta sakinliğini korumaya çalışsa da bunu sürdüremeyen Emre, Murat'ın üzerine yürüyor. Öfkeden adeta gözlerinden ateş çıkan Emre'yi diğer adaylar güçlükle sakinleştiriyor. 

Emre ve Murat kavgasının ardından ise, gelinler evinde de Tuğçe Emre'ye cephe alıyor. Hasta olduğu için programa gelemeyen Emre, önceki gün teknede arkadaşının doğum günü partisine katılınca işler karışıyor. Tuğçe, bu durumun hesabını soruyor. Murat'la yaşadığı tartışmadan dolayı zaten gergin olan Emre, Tuğçe'nin bu tepkisiyle şok oluyor ve daha da sinirleniyor. Emre ve Tuğçe ilişkisi kopma noktasına geliyor. Peki, Emre ve Murat arasındaki sorun Tuğçe'yi nasıl etkileyecek?

Öte yandan Didem ve Aycan arasında da yeni bir gerginlik boy gösteriyor. Didem, bundan sonra kendisine kötülük yapanlara iyi olmayacağının altını çiziyor. Aycan ise kırmızı odada, arkasından konuşulanları duyunca gözyaşlarına boğuluyor. Aycan ve Didem arasındaki sorunlar Adnan ve Onur'a da yansımaya devam ediyor. Adnan, bu durumlar sona ermeyecekse eğer Didem ve Aycan'ın aynı ortamda bulunmaması gerektiğini söylüyor. Peki bu gerginlikler sona erecek mi? Didem ve Aycan arasında olan tatsızlıkların sebebi ne?

 Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI