X
X

15 Nisan Kısmetse Olur'da kim elendi?17 Nisan Kısmetse Olur 407.Yeni bölümde iki aday birden eve giriyor!

17.04.2017 Pazartesi 10:31 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 17 Nisan Pazartesi 407. Yeni bölüm fragmanında eve iki yeni aday giriyor. Yeni gelin adayı ve damat adayı evdeki dengeleri nasıl değiştirecek? Kısmetse Olur'da Akın ve Rabia aşkı başlayacak mı, çıktıkları ödül gezisinde neler yaşanacak?

Kısmetse Olur son bölümde, yapılan oylama sonucu eve veda eden adaylar Yağmur ve Kemal olmuştu. Evin sevilen adaylarından olan Yağmur ve Kemal'in aynı anda vedası herkesi çok üzmüştü. Gongun çalmasına çok az bir süre kala evde dengeler de iyiden iyiye değişmeye başlamıştı. Yağmur ve Kemal'in vedasının ardından  ise eve yeni girecek olan adaylar merak uyandırmıştı.

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında ise bugün eve hem yeni gelin adayı hem de yeni damat adayı giriyor. Yeni damat adayının özgüvenli duruşu gelinler evinin dikkatini çekiyor. Yeni damat adayı gelir gelmez ise Melis'in gazabına uğruyor. Peki yeni adayın aklındaki isim kim? Öte yandan aynı anda eve bir de yeni gelin adayı Pınar giriyor. Pınar, geldiği gibi Melis'le uğraşıyor. Bu durum herkesin dikkatini çekiyor. Peki Pınar hangi adaya talip olacak? Damatlar evi onun hakkında ne yorum yapacak?

Aynı zamanda geçtiğimiz hafta Akın'a duygularını açan Rabia, diğer adaylar tarafından haftanın en popüler gelin adayı seçilmişti. Damatlar evinden ise bu aday Akın olmuştu. Evdeki adaylar onların bugün yayınlanacak yeni bölümde ödül gezisine çıkarak, baş başa vakit geçirmelerini istedi. Akın ve Rabia çıktıkları ödül gezisinde neler yaşayacak? Akın, Rabia'nın duygularına karşılık verecek mi? Kısmetse Olur'da beklenen aşk Ak-Rab başlayacak mı?

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI