X
X

18 Nisan Kısmetse Olur 408. Yeni Bölümde Rabia ve Akın Kavgası Güne Damga Vurdu!

18.04.2017 Salı 10:05 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 18 Nisan 408.Yeni Bölüm Fragmanında Akın ve Rabia arasında büyük bir tartışma çıkıyor, damatlar evini basan Rabia gelinler evine gözyaşlarıyla dönüyor. Peki Akın, Rabia'nın ona olan duygularını kullanarak aslında yeni gelin adayı Pınar'a mı yöneliyor? Kısmetse Olur'da tansiyon yükseliyor!

Kısmetse Olur 18 Nisan Salı yeni bölüme Akın ve Rabia arasında çıkan tartışma damga vuruyor. Önceki gün ödül gezisinde yakınlaşan Akın ve Rabia çifti, yeni bir aşkın da sinyallerini vermeye başlamıştı. Akın önce Rabia'ya duygusu olmadığını ve onu arkadaşça sevdiğini söylemişti. Ancak dün çıktıkları baş başa ödül gezisinde yakınlaştıkları da gözden kaçmadı. Rabia, Akın'a olan duygularını itiraf etti.  Bununla birlikte eve yeni giren gelin adayı Pınar da ortalığı karıştırdı. Akın, Pınar'ın kendisne aday geldiğini söyleyerek önce Rabia'nın tepkisini ölçtü. Rabia bu duruma bozulunca ise şaka olduğunu ifade etti. Bunun üzerine bugün yayınlanacak yeni bölümde, Akın gelinler evine Pınar için hediye gönderiyor. Pınar'a Akın'dan gelen bu hediye ve mektup gelinler evinde tansiyonu bir anda yükseltiyor. Rabia deliye dönüyor.

Bir hışımla damatlar evine giden Rabia, Akın'dan bunun hesabını soruyor. Akın ise verdiği cevapla herkesi şaşırtıyor. Konuyla ilgili Rabia'ya açıklama yapan Akın, "Duygularını bana anlatmasına müsaade ettim. Evet, aştım kendimi artık bu evin içerisinde..." dedi. Bu cevapla hayalleri yıkılan Rabia ise sitem ederek damatlar evinden ayrıldı. Gelinler evine ağlarak gelen Rabia'yı Melis ve Aycan teselli etti. Aycan'ın yorumu ise akıllarda soru işareti bıraktı. Aycan Akın'ın Rabia'ya karşı duygusu olmadığını ve onun duygularını kullandığını iddia etti. Peki bu iddianın gerçeklik payı var mı? Akın, Rabia'dan mı hoşlanıyor yoksa Pınar'dan mı?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI