X
X

19 Nisan Kısmetse Olur 409. Yeni Bölüm'de Akın ve Farima hakkındaki şok iddia ortalığı karıştırdı!

19.04.2017 Çarşamba 10:13 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 19 Nisan Çarşamba 409. Yeni bölüm fragmanında Akın ve Farima arasında çıkan aşk iddiaları evde büyük yankı uyandırdı. Rabia'nın duygularına karşılık vermeyen Akın'ın aklındaki isim Farima mı? Rabia'yı gözyaşlarına boğan şey ne? Didem ve Adnan neden Akın ve Farima aşkına destek çıktı? Kısmetse Olur gelecek bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur 19 Nisan yeni bölümde, Akın ve Rabi arasında geçen tatsızlıklar boyut değiştiriyor. Günlerdir Akın'a olan duygularını dile getiren ve geçtiğimiz gün Akın'la baş başa dışarı çıkan Rabia, umutlanarak eve dönmüştü. Gelin adaylarının Akın ve Rabia aşkı olabilir mi sorusuna olumlu yanıt vermişti. Ancak bu uzun sürmedi. Akın, Rabia'ya karşı arkadaşlık dışında bir hissi olmadığını ve bundan sonra da sadece arkadaş olarak kalabileceğini bir kere daha altını çizerek söyledi. Akın'ın bu kararlı tutumu karşısında hayal kırıklığı yaşayan Rabia ise büyük bir şok yaşadı. Ona olan duygularından dolayı gözyaşlarına boğulan Rabia, Akın'ın önce umut verip sonra istemediğini söyledi.

Öte yandan evin sevilen çiftlerinden Didem ve Adnan, Akın ve Farima'nın arasını yapmaya çalışıyor. Son zamanlarda hem gelinler hem de damatlar evinde yaşanan kutuplaşma, eski dostları da karşı karşıya getirmeye devam etti. Melis, Didem'in bu çabasına anlam veremeyerek "Farima'yı Adnan'dan kıskanmıyor muydun? Şimdi Adnan'la oturmuşsunuz Akın'la Farima'nın arasını yapmaya çalışıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Peki Didem neden böyle bir şey yapmak istedi? Akın, gerçekten Farima'dan mı hoşlanıyor? Diğer gelin adaylarından Aycan ise, Akın'ın sırf evde kalmak için eğer Farima'dan ışık görmeseydi yine de Rabia'yla bir ilişki yaşayacağını iddia etti. 

Peki Akın ve Rabia arasında neler olmuştu? Onları bu kadar karşı karşıya getiren şey neydi?

KISMETSE OLUR VİDEOLARI