X
X

21 Nisan Kısmetse Olur 411. Yeni Bölüm Fragmanına Emre ve Adnan Kavgası Damga Vuruyor!

21.04.2017 Cuma 09:57 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 21 Nisan Cuma 411. Yeni bölüm fragmanında Adnan, evdeki tüm yakın arkadaşlarıyla bağlarını koparacak bir tartışma yaşıyor. Onur, Melis ve son olarak Emre'yle karşı karşıya gelen Adnan neden dostluklarını bitirme kararı aldı?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında evdeki dostluklar zarar görmeye başlıyor. Kısmetse Olur en eski ve yakın dostluklarından biri olan Emre ve Adnan arasında tartışma çıkıyor. Son zamanlarda evdeki bir çok kişiyle arasına mesafe koyan Adnan, bugün yayınlanacak yeni bölümde ise Emre ile gerginlik yaşıyor. Büyük finale az bir süre kalan evde yaşanan bu kavgalar, tüm dengeleri de etkiliyor. Kısmetse Olur'da ilk kez aşklar bu kadar çabuk başlayıp bitiyor ve en sıkı dostluklar bile zarar görmeye başlıyor.

Emre ve Adnan kavgasında, Emre'ye restini çeken Adnan artık onunla muhattap dahi olmak istemediğini söylüyor. Peki, Adnan'ı Emre'ye karşı bu denli uzaklaştıran sebep ne? Emre, neden Adnan'ın eskisi gibi olmadığını ve değiştiğini düşünüyor? İkili arasındaki sorunların asıl kaynağı yoksa eş adayları arasındaki anlaşmazlık mı? Adnan ve Emre arasında çıkan tartışmada ise birbirinden ilginç konuşmalara şahit olunuyor. Emre, bu sene ne oldu da bu kadar değiştiği sorusunu yöneltince Adnan, "Uzaklaştım, o eski Adnan ölmüş, bitmiş..." diyerek cevap veriyor. 

Kavgaların bir diğer tarafında ise Melis bulunuyor. Adnan'la olan dostluğunu her fırsatta dile getiren Melis, ilk kez onun hakkında bir takım açıklamalarda bulunuyor. Adnan ve Didem'in bu sene birinci olmak için hırslandıklarını ve karşılarında başka güçlü bir rakip görmek istemediklerini söylüyor..Adnan'ın geçen sezon da Melis ile hem Cansel'in hem de Batuhan'ın arasını bozduğunu da sözlerine ekledi. 

 

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi 12.30'da Kanal D'de!

 

 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI