X
X

24 Nisan Kısmetse Olur 412. Yeni Bölüm Fragmanında Farima'dan Akın'a sert çıkış! Haftanın finalinde kim elendi?

24.04.2017 Pazartesi 11:11 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? Son bölümün ardından yayınlanan Kısmetse Olur 412. Yeni bölüm fragmanında Farima, Akın'ın getirdiği papatyaları parçalayarak herkesi şok etti! Kısmetse Olur 24 Nisan Pazartesi yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde beklenmedik gelişmeler art arda yaşanmaya devam ediyor. Hafta boyunca tüm gelinler evinin tepkisine neden Akın ve Farima arasındaki yakınlık, bugün herkesi şok eden bir duruma neden oluyor. Akın ellerinde papatyalarla gelinler evine Farima'nın yanında geliyor. Bunu gören Melis ise ortalığı karıştırıyor. Papatyanın evde Rabia'nın simgesi olduğunu Farima'ya hatırlatıyor. Farima bunun üzerine Akın'ın getirdiği çiçekleri fırlatıp atıyor ve bunun hesabını soruyor. Akın, papatyaları bilerek mi Farima'ya getirdi yoks abu bir tesadüf müydü? Farima, Akın'la ilgili düşüncelerini bu olaydan sonra değiştirecek mi?
Öte yandan Gamze, damatlar evinde tansiyonu yükselten isim oluyor. Enes'le tanıma yoluna giren ancak onunla bir ilişkiye başlamak istemeyen Gamze, ona güvenmediğini söylüyor. Enes ve Gamze gerginliği devam ediyor. O sırada Gamze bir anda Akın'a yükselmeye başlıyor. 

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Neler Yaşandı?
Kısmetse Olur'da heyecan ve gerilim dolu bir eleme gecesi daha sona erdi. Adnan'ın eski dostlarıyla olan soğukluğu hafta boyunca gündeme gelmişti. Finalde de bu devam etti. Melis, Adnan'ın artık evde başka hedefleri olduğunu ve program dışında çok vefasız olduğunu söyledi. Eski dostlarından hiç biri ile görüşmediğini ifade etti. Bu iddilar karşısında ise Adnan, onlarla görüşmemesinin sebepleri olduğunu söyleyerek iddiaları reddetti. Adnan'ın bu değişiminde Didem'in de etkisinin olduğu konuşulmaya başlandı. Didem, bu konuşmalar karşısında durumu açıklığa kavuşturmak istiyor. Adnan'ın hayatında değişen hiç bir şey olmadığını sadece artık düzenli bir ilişkisi olduğunu söylüyor. Arkadaşlarının ise bu durumu kabul edemedikleri için bu kadar tepki verdiklerini belirtiyor.

Haftanın birincileri Onur ve Aycan
Kısmetse Olur'da önceki gün haftanın birincileri belli olmuştu. Peki birinci olan aday evini koruyabilecek mi? Onur mu yoksa Aycan mı birinci olacak? Yapılan oylama sonucu ise elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Pınar, damatlar evinden Akın alıyor. Akın ve Pınar ayağa kalkıyor. Evden elenip elenmemeleri ise zarftan çıkacak olan karara bağlı...Seda Akgül haftanın birincisini açıklıyor ve bu isim Aycan oluyor? Peki kutudan ne karar çıkacak? Aycan evini koruyabilecek mi?

Pınar mı yoksa Akın mı elendi?
Kısmetse Olur'da Farima'ya olan ilgisini açıklayan Akın'ın elenme ihtimali Farima'yı üzüyor. Farima ne olursa olsun onu tanımak istediğini söylüyor bu yüzden evden gitmemesini istiyor. Pınar ise evde adayı olmadığı için yazıldığını ve giderse de bu yüzden üzülmeyeceğini söylüyor. Peki hangi aday eve veda etti? Zarftan çıkan karar dengeleri değiştirdi mi?

KISMETSE OLUR VİDEOLARI