X
X

25 Nisan Kısmetse Olur 413. Yeni Bölüm'de İlkay'ın annesinden Melis'e veto!

25.04.2017 Salı 10:40 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 25 Nisan Salı 413.Bölüm Fragmanında İlkay'ın annesi gelinler evine geliyor ve İlkay'ın eski sevgilisi hakkında konuşmaya başlayınca Melis çileden çıkıyor! Didem ve Tuğçe arasında ise para tartışması çıkıyor! Didem, öfkeden deliye dönüyor!

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak yeni bölümde Melis ve İlkay ilişkisinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. İlkay'ın annesi gelinler evine ziyarete geliyor. Gelin adaylarıyla ettiği sohbet sırasında bir anda İlkay'ın Brezilyalı eski sevgilisinden bahsetmeye başlıyor. Onu dinleyen Melis ise giderek sinirlenmeye başlıyor. O sırada dayanamayıp kalkıp damatlar evine giden Melis, İlkay'a annesinin neden böyle bir şey yaptığını soruyor. İlkay ise duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Gelinler evine geri dönen Melis burada da Rabia'nın tepkisiyle karşı karşıya kalıyor. Rabia, Melis'in kalkıp giderek İlkay'ın annesine  saygısızlık yaptığını söyleyince evde tansiyon yükseliyor. İlkay'la bir süre ilişki yaşayan Rabia'nın bu tepkiyi göstermesi ise akıllarda soru işareti bırakıyor... Peki İlkay'ın annesi Melis'i istemiyor mu? İlkay, Melis ve annesi arasında mı kalacak? İlkay'ın annesinin aklında başka bir gelin adayı mı var? Rabia ve Melis arasında nasıl bir problem yaşanacak?

Didem ve Tuğçe arasında para tartışması çıkıyor!
Tuğçe ve Didem bir anda tartışmaya başlıyor. Evde bir türlü yıldızları barışmayan iki gelin adayının tartışması farklı yerlere doğru gitmeye başlıyor. Tuğçe öfkelenerek Didem'in çekim aralarında söylediği bazı sözleri içeriye taşıyor. Tuğçe, "Bir buçuk aydır ödül alamıyorum çek mek... Paralar Adnan da birikiyor" diyen kim acaba diyerek Didem'i büyük bir zan altında bırakıyor. Tuğçe'nin bu sözlerinden sonra deliye dönen Didem, öfkeden ne yapacağını şaşırıyor. Didem ve Tuğçe arasında çıkan bu tartışma nasıl sonlanacak? Didem, hakkında söylenilen bu sözleri kabul edecek mi? Tuğçe, neden onunla ilgili olan biteni programda söylemek istedi? Bu olaylardan sonra Emre, duruma müdahale edecek mi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI