X
X

26 Nisan Kısmetse Olur 414. Yeni Bölüm Fragmanında Gamze ve Melis birbirine giriyor!

26.04.2017 Çarşamba 10:30 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 414. Yeni Bölüm Fragmanında Gamze, Melis'in üzerine yürüyor ve Melis'in de ona karşılık vermesiyle gelinler evinde kıyamet kopuyor, damat adayları kavgayı ayırmakta güçlük çekiyor! Kısmetse Olur yeni bölümde bu kavga güne damgasını vuruyor!

Kısmetse Olur yeni bölümde, Gamze ve Melis arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüşüyor. Önceki gün İlkay'ın annesinin eve gelmesi ve İlkay'ın eski sevgilisinden bahsetmesi Melis ve İlkay'ın tartışmasına neden olmuştu. Melis ve İlkay gerginliği bugün yayınlanacak olan kırmızı oda bölümünde de devam etti. İlkay'ı kırmızı odaya çağıran Melis, onun evliliğe hazır olmadığını ve eğer ayrılırlarsa İlkay'ın bir an bile beklemeyip gideceğini dile getiriyor. Bu durumdan dolayı güven problemi yaşayan Melis, kırmızı odadan gergin dönüyor. Gelinler evinde ise Gamze tam da bu durumun üzerine Melis ve İlkay hakkında yorum yapmaya başlayınca ortalık karışıyor. Gamze'nin yorumlarından rahatsız olan Melis, onu susturmaya çalışıyor ancak Gamze bir anda sesini yükselterek Melis'i tersliyor. "Duymak istemiyorsan dışarı çık" şeklidne kaşrılık veren Gamze,bu hareketiyle  Melis'i delirtiyor. 

Gelinler evinde hararetli bir tartışma başlıyor. Gamze'nin bağırmasıyla çileden çıkan Melis, karşı atağa geçiyor ve büyük bir kavganın fitili ateşlenmiş oluyor. Gamze, Melis'in üzerine yürüyor, bir anda ikili birbirine giriyor. Gelin adayları ayıramayınca damat adayları devreye giriyor. Koşar adımlarla gelinler evine gelen damat adaylar Melis ve Gamze kavgasının tam ortasında kalıyor ve zor anlar yaşıyorlar... Peki bu büyük kavgadan sonra neler olacak. Seda Akgül, iki gelin adayına da uyarı verecek mi?

Kısmetse OIur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI