X
X

8 Mayıs Kısmetse Olur 417. Yeni bölümde sürpriz gelişme!

08.05.2017 Pazartesi 12:32 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 417. Yeni Bölüm Fragmanında büyük bir sürpriz yaşanıyor. Kısmetse Olur artık ekranda olmayacak ancak yine ekranda yayınlandığı saatle eş zamanlı olarak sadece kanald.com.tr'den yayınlanmaya devam edecek. Haftanın finalinde kim elendi? Yeni bölümde neler yaşanacak?

Kısmetse Olur'da herkesi büyük bir sürpriz bekliyor. Ekranların ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur bundan sonra yine televizyonda yayınladığı saatle eş zamanlı olarak sadece kanald.com.tr'den yayın hayatına devam edecek. Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30'da canlı yayınla kaldığı yerden devam edecek. 

 

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Melis, İlkay için özel bir dövme yaptırıyor. Koluna yaptırdığı "İlkMel" dövmesiyle İlkay'a büyük bir jest yapan Melis, nasıl bir tepkiyle karşı karşıya kalacak? Gelinler evinde Aycan ve Didem kavgası devam ediyor. Didem, Aycan'la olan arkadaşlığını tamamen bitirdiğini söylüyor. Bu anlaşmazlıklar damatlar evinde de tepkilere neden oluyor... 

 Haftanın finalinde yaşanan gerilim bugün de devam ediyor... Finalde Onur'un ayağa kalkması herkesin tepkisine neden olmuştu. Aycan, ilişkilerini bitirmek isteyenlere karşı cephe almıştı. Evde de bunun etkisi yankılanmaya devam etti.

Gergin bir haftanın ardından adaylar evden elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Gamze'ye, damatlar evinden ise Onur'a verdi. Onur ve Gamze ayağa kalkan isimler oldu. Onur'un ayağa kalkması ilişkisi olduğu için, evde tepkilere neden oldu. Son zamanlarda evde belirginleşen gruplaşmalar bu durum karşısında daha da netleşti. Haftanın birincileri ise Emre ve Didem oldu. Zarftan çıkacak karar her şeyi belirleyecekti.... Peki mühürlü zarftan hangi karar çıktı. Bu karara göre hangi aday elendi?

Kısmetse Olur yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI