X
X

Kısmetse Olur 10 Mart yeni bölümde Tuğçe Akın’a resti çekiyor!

10.03.2017 Cuma 09:33 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Akın ve Tuğçe cephesinde ipler tamamen kopuyor! Aralarındaki sorunlar bir türlü çözülmeyen ikilinin ilişkisi giderek daha da gergin bir hal alıyor.  Akın’ın sürekli değişen tavırlarından rahatsız olan ve sıkılan gelin adayı Tuğçe sonunda resti çekiyor.

Tuğçe’den Akın’a tokat gibi sözler! 

Akın’ın ne yapmaya çalıştığını çözemeyen ve son zamanlarda evde sürekli ağlayan Tuğçe sonunda Akın’a olan sitemini dile getiriyor. Ona çok öfkelenen Tuğçe, “Bir öylesin bir böyle, yanar dönersin, jöle gibisin” deyince işin rengi değişiyor. Akın bu tutarsız davranışlarından dolayı tüm adaylardan tepki alıyor. Akın ise bu saatten sonra zaten Tuğçe ile konuşmak, görüşmek istemeyeceğini ifade ediyor.

Gözde, Yağmur’a yüklendi! 
Kısmetse Olur’da gelinler evinde yine tansiyon yükseliyor. Bu defa Gözde ve Yağmur arasında çıkan tartışma alevleniyor. Tartışma esnasında Gözde’nin Yağmur’a “Erkek gibi bir kadınsın” demesi üzerine sinirlenen Yağmur, “Bir daha birisi bana erkeksi desin, bakın ben  ona ne yapıyorum!” diyerek tartışmayı sürdürdü. Peki Gözde’nin Yağmur’la alıp veremediği şey neydi? İki gelin adayının bu denli tartışmasının altında ne yatıyordu?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle bugün 12.30’da Kanal D’de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI