X
X

Kısmetse Olur 10 Nisan 402.Yeni Bölüm fragmanında Adnan ve Didem'den şok karar!

10.04.2017 Pazartesi 11:15 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünün ardından yayınlanan 402.Yeni Bölüm fragmanında Adnan ve Didem çifti evden ayrılma kararı alıyor! Tuğçe ile büyük bir kavga eden Didem, gözyaşlarıyla evi terk ediyor!

Kısmetse Olur 10 Nisan Pazartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında evde büyük bir gelişme yaşanıyor. Günün başında gelinler evinde yankılanan Didem ve Tuğçe kavgası bir anda alev alıyor. Didem, Tuğçe'nin sitemleri karşısında sinirleniyor ve ona "Ne yaşadın bunalacağın, ne gördün ya sen bu evde?" diye çıkışınca Tuğçe bir hışımla yerinden fırlıyor ve Didem'in üzerine yürüyor. Bir anda kavgaya tutuşan gelin adaylarının görüntüleri damatlar evine veriliyor. Bunun üzerine ise damatlar evinde de tansiyon yükseliyor. Tuğçe ve Didem kavgası, yakın dost olan Emre ve Adnan'ın da arasının açılmasına sebep oluyor! Görüntülerden sonra deliye dönen Adnan, Emre'ye "Dua et senin sevgilin kardeşim" diyerek soluğu gelinler evinde alıyor.

Adnan ve Didem gidecek mi?
Bir hışımla Didem'in yanına gelen Adnan ise onu gözyaşları içinde görünce çileden çıkıyor! Artık bu evde ona zarar gelmesini istemeyen ve bu durum karşısında sabrı taşan damat adayı Adnan, şok bir karar alıyor! Adnan, Didem'in elini tutarak, "Yapımla konuşacağız, bu evden gideceğiz tamam mı? Ben senin kılına zarar verdirmem, hadi gidip konuşalım" diyerek gitmek istediğini açıkladı. El ele evden çıkan çift, aldıkları bu kararla herkesi şok etti. 

Seda Akgül'den şok açıklama!
Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül, bu büyük kavganın üzerine gelinler evine geliyor. Adnan ve Didem çiftinin evden ayrıldığını açıklıyor. Bu açıklama üzerine evde herkes şaşkınlık yaşıyor. Peki Adnan ve Didem eve geri dönecek mi? Onları bu denli bir karara sürüklüyen bu kavga Emre ve Tuğçe çiftine nasıl yansıyacak? Kısmetse Olur evinde dengeler nasıl değişecek?
Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi?
Kısmetse Olur'da eve veda edecek adayın belirlenmesi üzerine oylama yapıldı. Yapılan oylama ile elenmek üzere ayağa kalkan isimler ise gelinler evinden Tuğçe, damatlar evinden Akın oldu. Akın ve Tuğçe eleme potasında iken bu durum en çok Emre'yi etkiledi. Geçtiğimiz hafta Tuğçe ile bir ilişkiye başlayan Emre, onun evden gitme ihitmali ile adeta yıkıldı. Tuğçe evden gitse bile bir daha kimse ile ilişki yaşamayacağının  altını çizen Emre, onun elenmemesini istedi. Tuğçe ise Emre'den uzak kalacağı için üzüleceğini, elense bile onu bekleyeceğini belirtti.

Seda Akgül birinciyi açıkladı. Kısmetse Olur'da oy farkıyla birinci olup da evini korumaya hak kazanan kişi Emre oldu. Bu sayede Akın'ın evde kalma ihtimali daha da arttı. Ancak herkes merakla zarftan çıkacak kararı bekliyordu! Emre, evini korursa Tuğçe elenecekti. Zarf açıldı ve Seda Akgül kararı açıkladı... Kısmetse Olur'da bu hafta eleme yoktu. Eleme olmaması kararı evde sakinlikle karşılandı...

KISMETSE OLUR VİDEOLARI